• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.01.2022

07:28

RTS - JAVNI MEDIJSKI SERVIS HRVATSKE?!  Voditelj zastupao stavove Hrvatske kojoj smeta JAČANJE SRPSKE VOJSKE! (VIDEO)

Printscreen

Politika

RTS - JAVNI MEDIJSKI SERVIS HRVATSKE?! Voditelj zastupao stavove Hrvatske kojoj smeta JAČANJE SRPSKE VOJSKE! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na televiziji RTS govorio je o napadima iz regiona, ali se povremeno činilo da voditelj RTS-a, Zoran Stanojević, zastupa stavove Hrvatske i da mu nije prijatno što je Srbija danas sigurnija zemlja

Vučić: "Šta će Hrvatskoj kajove, pancir haubice...?"

Voditelj: "Oni kažu, uđite u NATO pa ćete i vi tako!"

Vučić: "Znači, njima je dozvoljeno naoružavanje zato što su u NATO?"

Kako je izgledao ceo napad na predsednika Vučića možete pogledati na snimku:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perica

pre 2 godine

Zato više i ne gledam rts i pitam se zašto im plaćamo pretplatu?

Ljubiša

pre 2 godine

E, ja ne plaćam, a neću ni plaćati, ma šta bilo.

Biljana

pre 2 godine

Lepo je Stanojevću još davno u jednom razgovoru Toma Nikolić rekao da je jedan vrlo bezobrazan čovek. I kako je u našoj Srbiji novinarstvo "ugroženo" kada je g. Nikolić postao predsednik Stojanović osta na istom mestu zajedno sa svojim bezobraznim ponašanjem.

Komsija

pre 2 godine

Sudeci po pitanjima ovog uvostenog voditelja, Vucic je gostovao ne na RTS, vec na HRT!

Marina

pre 2 godine

Arogantno i neverovatno ponašanje novinara RTS-a!!! Za koga radi bivši novinar VREMENA?

Nikola

pre 2 godine

Žuti i dalje vladaju Njihovo je sudstvo i RTS

SimaBg

pre 2 godine

Gospodine Stanojeviću, vaš rad pratim duži vremenski period i ne mogu da verujem koliko možete da radite protiv svoje zemlje? Vaš otac (pokojni puk. Dragiša Stanojević) mi je bio višegodišnji načelnik i poznavajući ga, znam sigurno da vas nije vaspitao da radite ovo i ovako što sada radidete. Tužno da tužnije ne može da bude.

Rade R

pre 2 godine

"JAVNI MEDIJSKI SERVIS"???? Očigledno čoveku niko nije objasnio, ni njemu ni direktoru, niti ostalim novinarima RTS-a da Gebels više nije živ! Da skraćenica RTS znači: "Radio Televizija Srbije" Javni medijski servis Države Srbije i GRAĐANA SRBIJE! Građana Srbije koji plaćaju pretplatu da bi oni mogli da primaju odlične plate, odlične u odnosu na većinu građana Srbije! A možda nisu ni obavešteni da "Jugoslavija" više ne postoji, raspala se, da ne postoji "centralni komitet Jugoslavije"! I ko zna šta još "živi" u njihovim glavama! Totalno ludilo! ŽIVELA SRBIJA! ŽIVEO SRPSKI NAROD! ŽIVEO PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ!

Amater

pre 2 godine

SVE VISE LJUDI NEVOLI SVOJU SRBIJU I TO JE OCIGLEDNO, SMETA IM NAPREDAK U SVEMU, SMETA IM DJOKOVIC ZA KOGA BI NEKE NAJACE ZEMLJE DALE BOGATSVO A U NEKOJ BI I LORD BIO. SVE ONO NASTA TREBA DA SE PONOSIMO POJEDINCI U SVE VECEM BROJU MRZE.

Pera pravda

pre 2 godine

Žuti koje finansiraju Ameri i dalje vršljaju po medijima, a bogami i a ih i u Vladi, samo ovog puta neće im proći, prozreni su od naroda i predsednik će pobediti još ubedljivije ba izborima.

Bogoljub

pre 2 godine

Na RTS nema ni s od Srbije; Oni su anacionalni servis

Nine

pre 2 godine

Voditelj je došao nepripremljen i nije odgovorio ni na jedno pitanje predsednika.

pera

pre 2 godine

Gosp.Stanojeviću, lično sam pratio vojne delegacije koje su išle po Srbiji da bi pratili uništavanje vojne opreme tadašnje vojske Srbije....uništili su potpune ispravne tenkove, topove i razno drugo teško naoružanje naše vojske....A znate li šta je uništeno kod kod bosanaca i hrvata...NIŠTA....Jedan General iz tadašnje EU nam je rekao da smo sami sebe uništili....A Vi sad branite ove evroulizice, stvarno treba da Vas je sramota, nekome smeta što imamo para i kupujemo od naoružanja ono što nam je potrebno.

Marija

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da se brani Hrvatska a Srbija osudjuje.

Baki

pre 2 godine

. Zar Srbi moraju preko pretplate da plaćaju njega i njemu slične , a što je još gore plaćamo ta gona da imaju bezobrazno velike plate da bi pluvali po Srbiji i Srbima . Sve to treba rasterati !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija