• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2022

11:49

PALMA: Državni organi hitno da reaguju na pokušaj plasiranja lažnih rezultata referenduma od strane dela opozicije!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

PALMA: Državni organi hitno da reaguju na pokušaj plasiranja lažnih rezultata referenduma od strane dela opozicije!

Podeli vest

Reagujući na sinoćni prilog u Dnevniku TV Pink koji se tiče plana dela opozicije da plasiraju lažne podatke u vezi sa rezultatima referenduma, a onda da optuže vlast za manipulaciju i krađu na izborima, lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da državni organi moraju da reaguju na ovakve pokušaje plasiranja lažnih referendumskih rezultata, i na organizovanje demonstracija povodom navodne krađe glasova na referendumu

 

- To je čista laž i može se jasno videti na snimku. Ovo je bila probna vežba za ono što je opozicija planirala za izbore 3. aprila, svesna da će te izbore izgubiti, pa želi da napravi haos, ne priznajući rezultate i optužujući vlast za navodnu krađu glasova - rekao je Palma i dodao:

- Dosta je lagao Đilas i ljudi oko Đilasa pa pošto te laži više ne prolaze, mislili su da će proći ako nađu nove lažove, i našli su predsednika gradskog odbora Dveri za Jagodinu Stefana Vuka Milanovića. Taj čovek nigde ne radi, tražio je od mene da mu fiktivno zaposlim taštu iz Kragujevca, jer on nije hteo da se zaposli kako ne bi izgubio socijalnu pomoć koju prima. E, takav čovek po čitav dan preko društvenih mreža i portala širi laži, blati i vređa ljude koji se bore za bolje sutra građana Srbije, i zajedno sa drugim kvaziopozicionarima izmišlja i montira uvredljive sadržaje i plasira na društvene mreže. 

Svojim lažima, istakao je Marković, oni uznemiravaju javnost i građane Srbije.

- Zato pozivam nadležne organe da preduzmu zakonom propisane mere. Ti lažovi moraju da shvate da je Srbija pravna država.  Đilasove laži više ne prolaze. SRBIJA NEĆE GLASATI ZA DRUŠTVENE MREŽE I ONO ŠTO PIŠE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, VEĆ ZA DELA. Građani vide naša dela na svakom koraku, a dela Đilasovaca su prepuni sopstveni džepovi - izjavio je Marković. 

Marković je naglasio da postoji i normalna opozicija koja se na izborima bori programom, a ne lažima i da je veoma iznenađen što je za takvim prevarama posegnuo predstavnik Dveri. 

Pogledajte na snimku kakav plan je napravio deo opozicije kako bi po ko zna koji put pokušao da obmane građane.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija