• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2022

18:55

DA LI ĆE RIO TINTO DA TUŽI SRBIJU?! Brnabić otkrila stav Vlade po ovom pitanju!

Printscreen

Politika

DA LI ĆE RIO TINTO DA TUŽI SRBIJU?! Brnabić otkrila stav Vlade po ovom pitanju!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić obratila se javnosti nakon održane sednice Vlade na kojoj su poništene sve odluke i prostorni plan za projekat Jadar i kojim je stavljena tačka na sve dogovore sa kompanijom Rio Tinto. Ona je komentarisala i da li postoji mogućnost da Rio Tinto tuži Srbiju

- Mi se Rio Tinta ne plašimo, a oni neka rade ono što misle da treba. Naš posao je da slušamo naš narod i zaštitimo njihove interese, a predsednik Vučić je danas uputio dopis ovoj kompaniji. Da li će oni tužiti ili ne, meni je najvažnije da su interesi građana zaštićeni, a sada mi je bitno da se aktiviram da objasnim narodu sve licemerje koje je prisutno u medijima poslednjih dana - rekla je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bravo

pre 2 godine

drago mi je samo zato sto su iz australije.. terajte ih u k....

milos

pre 2 godine

I ako Rio Tinto tužu Srbiju, neka odštetu plati opozicija koja je uzimala pare od te kompanije pa sada još protestovala protiv iste.

Jovica

pre 2 godine

Nek ovi iz opozicije plate odstetu oni su i uzimali pare od Rio Tinta!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija