• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.01.2022

11:31

SRBIJA MORA DA RASKINE SVE VEZE SA PUTINOVOM RUSIJOM Sramne poruke đilasovskoj medija

informer.rs

Politika

SRBIJA MORA DA RASKINE SVE VEZE SA PUTINOVOM RUSIJOM Sramne poruke đilasovskoj medija

Podeli vest

Na đilasovskom portalu "Nova" osvanuli su tekstovi u kojima se otvoreno napada predsednik Rusije, Vladimir Putin i prijateljstvo ostvareno između dve pravoslavne zemlje

U prvom članku, pod naslovom "Bil Brauder: Putin hoće Srbiju kao trojanskog konja u Evropskoj uniji", radi se o intervjuu u kom je čovek za kojim je Rusija raspisala poternicu poručio da Srbija mora da raskine sve veze sa Rusijom.

Na ovom sajtu se pojavljuje još jedan intervju i to sa najvećim neprijateljem Vladimira Putina, koji ima identičnu poruku.

Foto: printscreen

Poruku koju su đilasovski mediji namenili čitaocima je jasna - Svi oni koji su protiv Putina su dobrodošli u Srbiju. Nameće se pitanje - Zašto?

Zato što predsednik Vučić odlično vodi međunarodnu politiku, a odnosi koje dugi niz godina neguje sa Rusijom i Vladimirom Putinom, su odlični i jasno je, za sve one koji nisu razumeli, da su u Srbiju, od strane Đilasa i Marinike, dobrodošli samo oni koji su protiv predsednik Vučića, njegovih prijatelja, porodice i svega što on i politika koju on vodi predstavljaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Đilasu i njegovim plaćenicima smeta Vučić, jer zahvaljujući dobrim odnosima sa Rusijom i predsednikom Putinom, Srbija može da napreduje! Đilas nema potrebu da Srbija i Srpski narod napreduju! Njemu treba da se njegovo bogatstvo uvećava, da on može da se bahati, da on bude gospodar Srbije! Sve je jako prosto za onoga ko želi da vidi istinu, za onoga ko nije plaćen da laže i izvrće istinu i za one koji nisu baš preterano glupi! A ja se nadam da takvih u Srbiji nema, mislim ovih preterano glupih, nego i ovi korisni idioti misle da će možda uspeti i oni da nešto ušićare za sebe! ŽIVEO PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ! ŽIVEO PREDSEDNIK RUSIJE VLADIMIR PUTIN! ŽIVELA SRBIJA!

Veselin

pre 2 godine

Bez rusije nigde. Sta bi oni u nato koji nas je uništio.za sva vremena oboljevanja se od uranijuma koji su bacali na narod . I sad treba to oprostiti NIKAD. RUSIMA DATI BAZU U NISU

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija