• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.01.2022

17:38

PRISTOJNA SRBIJA JE ZGROŽENA TVITOVIMA MANOJLOVIĆA!

Printscreen

Politika

PRISTOJNA SRBIJA JE ZGROŽENA TVITOVIMA MANOJLOVIĆA!

Podeli vest

Uvrede i napadi na premijerku Srbije Anu Brnabić ogledalo su onih koji takvu "mržnju i omalovažavanje seju" i najkonkretnija slika kakvu Srbiju žele da naprave, ocenio je član Predsedništva SNS Petar Petković


On je reagovao na emisiju iz serijala "Junaci doba zlog" o premijerki Brnabić koja je emitovana na televizji N1, kao i na to što je Savo Manojlović iz "Kreni promeni" na svom Tviter nalogu objavio post na račun premijerke.


"Lečim mucanje, dr Savo Manojlović", napisao je Manojlović, retvitujući objavu u kojoj je navedeno da je "postao doktor za Brnabićkinu govornu manu, zamuckivanje".

"Poslednji gnusni tvitovi kolovođe navodnih ekoloških protesta koji dolaze kao nastavak televizijskog pamfleta na tajkunskoj televiziji N1 o premijerki Brnabić zagadili su javni prostor i zgrozili pristojnu Srbiju koja želi i bori se za nova radna mesta, prosperitet i bolju budućnost", naveo je Petković.

Kaže da je Manojlović takozvani borac za ekologiju i čist vazduh i dodaje da su svi koji su pročitali njegov tvit na račun premijerke mogli da se uvere za kakve se vrednosti zalaže on i oni koji ga podržavaju.

"Takve uvrede i omalovažavanje na račun žene koja vodi jednu od najuspešnijih Vlada Srbije, o čemu jasno i nedvosmisleno govore ekonomski pokazatelji, i bori se lavovski za bolji život svih građana ove zemlje, govori samo o njegovim ličnim nedostacima i na njih nikada nećemo odgovarati istom merom", istakao je Petković.

Naveo je da su prostakluk i lopovluk građani osetili tokom vladavine bivšeg režima zbog čega su "te i takve poslali u političku istoriju i to će im pokazati ponovo na glasanju 3. aprila".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

CELOVEČERNJI ŠOU-PROGRAM N1 MOŽE SE NAZVATI MEDIJSKI LINČ MRŽNJE I ZLA!
Politika

CELOVEČERNJI ŠOU-PROGRAM N1 MOŽE SE NAZVATI MEDIJSKI LINČ MRŽNJE I ZLA!

Celovečernji šou-program televizije N1 posvećen predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić ne može se opisati drugačije nego kao najprljaviji medijski linč i karneval mržnje i zla, sačinjen od besmislenih tirada laži, uvreda i malignih proizvoljnosti, navodi se u saopštenju člana Predsedništva SNS Nikole Selakovića

21.01.2022

10:29

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija