• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.01.2022

21:08

OGLASILA SE VLADANKA MALOVIĆ I POSLALA MOĆNU PORUKU NAKON ŠOK SAZNANJA DA SE PRIPREMA ATENTAT NA VUČIĆA!

printscreen

Politika

OGLASILA SE VLADANKA MALOVIĆ I POSLALA MOĆNU PORUKU NAKON ŠOK SAZNANJA DA SE PRIPREMA ATENTAT NA VUČIĆA!

Podeli vest

Povodom saznanja da je policija države iz EU alarmirala srpski MUP i da su posredstvom Evropola potvrđene sve dobijene informacije o planiranom atentatu na predsednika Aleksandra Vučića, a uverena da će srpske bezbednosne službe učiniti sve da sačuvaju život predsednika, pozivam naš narod na apsolutno jedinstvo i pribranost, rekla je visoka funkcionerka SNS Vladanka Malović

Predsednik Vučić i članovi njegove porodice postali su meta kada je svima postalo jasno da je njegova borba protiv svakog oblika kriminala, a posebno protiv najvećih i najmonstruoznijih kriminalnih grupa, neprikosnovena, i da će pre dati svoj život nego što će dozvoliti da Srbijom vlada kriminalni ološ i njihove političke pudlice.

Srbija mora da sazna svako ime i prezime lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi atentata na predsednika Srbije, a svima je jasno ko danas ima najveći interes da predsednik Vučić bude i politički i fizički likvidiran.

Punog srca uz našeg šefa, predsednika Vučića - PREDAJA NIJE OPCIJA!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
alekmaric93

pre 2 godine

Nadam se samo da ce policija i sluzbe poceti ozbiljnije da rade svoj posao i da ce odbegli kriminalni olos biti pronadjen i uhapsen sto pre

Ana

pre 2 godine

Verujem da ce nadlezni ispitati celu situaciju, i zastititi naseg predsednika, kao i nasu drzavu jer upravo je Vucic stub nase drzave.

Milan

pre 2 godine

Mi smo svi Vučić, jer bez njega bi Srbiju vodili strani ambasadori i kriminalci. Cela Srbija je uz Predsednika! Vreme je da se ovaj maligni tumor (čitaj opozicija na čelu sa Đilasom), hiruški odstrani iz našeg društva!

Nena

pre 2 godine

Planirani atentat nije samo atentat na Vucica,vec je i atentat na jaku i stabilnu Srbiju,na njen narod,na Srbiju koja napreduje i koja kao takva mnogima smeta, zato se moramo drzati zajedno,nema povlacenja,kada smo jedinstveni i kada znamo za sta se borimo pobeda nam je zagarantovana!

Bobana

pre 2 godine

Nadam se samo da će naši državni organi nakon ovog saznanja pojačati svoj rad. Policija i službe moraće da rade svoj posao 24/7 i da će odbegli kriminalni ološ biti pronadjen i uhapšen što pre. Oni su naj mirniji kada se nađu iza rešetaka.

DODIK: UŽASNUT SAM INFORMACIJOM O PRIPREMANOM ATENTATU NA VUČIĆA!
Politika

DODIK: UŽASNUT SAM INFORMACIJOM O PRIPREMANOM ATENTATU NA VUČIĆA!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je užasavajuća informacija koju je dobio MUP Srbije o postojanju operativnih saznanja da organizovana kriminala grupa na čijem je čelu crnogorski državljanin Radoje Zvicer ima za cilj ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ovu informaciju srpskoj policiji javio je Europol

21.01.2022

20:18

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija