• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.01.2022

21:54

PRIČALA SAM SA VUČIĆEM O ATENTATU, PORUČIO MI JE... Brnabić u Prvoj temi: Plan je bio da to urade u prve dve nedelje februara, obezbeđenje predsednika pojačano!

printscreen TV Prva

Politika

PRIČALA SAM SA VUČIĆEM O ATENTATU, PORUČIO MI JE... Brnabić u Prvoj temi: Plan je bio da to urade u prve dve nedelje februara, obezbeđenje predsednika pojačano!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostujući u emisiji "Prva tema" govorila je o najnovijim informacijama o pripremi atentata na predsednika Vučića

Premijerka je na startu komentarisala najnovija saznanja koja je dobila srpska policija od Europola.

- Ko su ljudi koji stoje iza toga, ko su organizatori, na koji način, sve te informacije smo dobili i od tada naše bezbednosne slube rade na tome da to spreče. Za sve one koji će se sprdati sa tim i pokušavati to da ismeju, da kažem da smo mi to dobili napismeno od Europola. Ovo nije prva pretnja, mi smo uspevali te stvari da sprečimo. Ovo je veoma ozbiljna pretnja. Na nama je da pokušamo da sačuvamo te informacije da ne bismo ugrozili istragu i našu i stranih zemalja iz EU koje su nam tu informaciju dale. Obezbeđenje predsednika je pojačano. U tim informacijama piše ime Radoja Zvicera. I piše da je planiran atentat za prve dve nedelje februara. Primarno je da pohapsimo te ljude, njihove jatake, sve koji mogu da ugroze njegov život. Nažalost, ne verujem da će se u ponašanju predsednika nešto promeniti, on je vrlo nezahvalan po tom pitanju, on kad zacrta negde da ide, ne može niko da ga spreči. Ako treba da se otvori auto-put do Pakovraće, on će ga otvoriti, bez obzira što nije bezbedno. Ja kao predsednica Vlade, ali i kao njegov prijatelj imam ogromnu zebnju da mu se nešto ne desi. Pre svega kao neko ko ga mnogo poštuje, bojim se da se njemu nešto ne desi jer je on potreban Srbiji. Pričala sam sa njim o tome, sigurna sam da mu nije lako. Rekao je: "Čak i to da se desi, ja sam mnoge stvari koje sam želeo u životu ispunio, izgradili smo škole i bolnice, puteve, pruge, jednom mora da se umre"...  - rekla je premijeka, ne želeći da otkrije o kojoj zemlji je reč iz koje je došla informacija o atentatu.

Ona je objasnila zašto je predsednik Srbije navukao gnev vođe kavačkog klana.

- Predsednik Vučić je objavio rat Radoju Zviceru time što je objavio rat protiv organizovanog kriminala. Rasturili smo kriminalnu grupu u našoj zemlji i time smo im poremetili biznis i u drugim zemljama regiona. Sećate se kada je Aleksandar Vučić izašao i rekao da kriminalne grupe neće biti jače od države. Evo, sada smo došli do toga da nas strane obaveštajne službe obaveštavaju da je pripreman atentat na Vučića. Ali Vučić nije imao strah, nijednog sekunda nije pomislio na to, nije se uplašio - objasnila je Brnabić i zaključila:

- Nismo mi više država u kojoj je ubijen premijer Zoran Đinđić. Završićemo mi ovo kako treba i verujem da će predsednik biti bezbedan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vesna

pre 2 godine

Mogu samo da planiraju atentat ali ne i da ga ostvare!

Nikola

pre 2 godine

Pohapsio je tolike kriminalce i suprostavio im se, zato i zele da izvrse atentat na naseg predsednika , sva sreca bezuzpesno.

marko

pre 2 godine

Zvicer vise nije samo kriminalac sada je i terorista, i tako se treba ponasati prema njemu i onima koji ga podrzavaju

Laky

pre 2 godine

Svi smo mi Vučić, treba otvoreno obelodaniti takve informacije. Predsednik je direktno izabran voljom naroda, zato ga najbolje štiti istina i kako Šešelj kaže, kad je obelodanio, nema tu prikrivanja, jer se to može tumačiti drugačije.Tri decenije su nas razvaljivali, uništavali i ubijali strane službe, mafija i kriminalci, vreme je da se tome stane na put i da ih se uništi bez trudna milosti. Droga,zelenašenje,ubistva, trgovina ljudima, ratno profiterstvo, ratni zločini, mafijanja, korupcija, uništavanje privrede, izdaja, trgovina oružjem, atentat i dr krivična dela su u tri decenije odnela i uništile mnoge živote, zato više nema dalje.Oni koji nisu spremni da se suprostavi, a na funkciji su treba da ih se smeni i udalji iz politike, takvi su dobrim delom zaslužni za korupciju i kriminal.

Gile

pre 2 godine

Drzavne institucije moraju da zastite predsednika i da se procesuira kriminalna grupa koja je planirala tako nesto!

OGLASILA SE VLADANKA MALOVIĆ I POSLALA MOĆNU PORUKU NAKON ŠOK SAZNANJA DA SE PRIPREMA ATENTAT NA VUČIĆA!
Politika

OGLASILA SE VLADANKA MALOVIĆ I POSLALA MOĆNU PORUKU NAKON ŠOK SAZNANJA DA SE PRIPREMA ATENTAT NA VUČIĆA!

Povodom saznanja da je policija države iz EU alarmirala srpski MUP i da su posredstvom Evropola potvrđene sve dobijene informacije o planiranom atentatu na predsednika Aleksandra Vučića, a uverena da će srpske bezbednosne službe učiniti sve da sačuvaju život predsednika, pozivam naš narod na apsolutno jedinstvo i pribranost, rekla je visoka funkcionerka SNS Vladanka Malović

21.01.2022

21:08

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija