• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.01.2022

11:14

PRIPREMA ATENTATA NA PREDSEDNIKA VUČIĆA ž OČAJNIČKI POKUŠAJ DA SE SRBIJA BACI NA KOLENA!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

PRIPREMA ATENTATA NA PREDSEDNIKA VUČIĆA ž OČAJNIČKI POKUŠAJ DA SE SRBIJA BACI NA KOLENA!

Podeli vest

Nikada u našoj nacionalnoj istoriji nije bivalo da se velike državotvorne reforme dogode bez otpora onih kojima odgovara neuređenost sistema i da lovci u mutnom prepuste bez otpora svoje kriminalne poluge moći, navodi se u saopštenju člana Predsedništva SNS Nikole Selakovića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odlučnošću da Srbiju vrati u red uređenih i uspešnih država razumljivo razljutio mnoge, jer stanje društvene entropije je mnogima prirodno okruženje za lukrativnu delatnost. 

Zato je i prirodna koalicija interesa kriminalaca koji od ljudi prave ćevape, onih koji bi da nam otmu Кosovo i Metohiju, onih koji bi da proganjaju i obespravljuju naš narod  i onih koji ljudima ispiraju mozgove, onih koji pucaju u ljude i onih koji na naslovnim stranama crtaju mete na predsedniku Srbije.  

Priprema atentata na predsednika Vučića je očajnički pokušaj da se Srbija baci na kolena, i nužno je istražiti ko još iza toga stoji pored razvlašćenih kriminalnih bosova i po čijem političkom nalogu oni deluju.

Uveren sam da će predsednik Vučić nastaviti da Srbiju vodi bez straha, ponosno i uspravno, upravo onako kako je koračao kada su u Potočarima ka njemu letele kamenice, jer Srbija se nikada i ni pred kim više neće saginjati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 2 godine

Да је Александар Вучић био кооперативан са мафијом, као што су били неки из његовог окружења,да тој злој ,,братији" није објавио рат до истребљења,никада неби био мета атентатора.

petra

pre 2 godine

Pretnje predsedniku istraziti u samom startu.Vazno je da se otkrilo na vreme.

mihailo

pre 2 godine

I šta ako se utvrdi umešanost crnogorskog predsednika u pripremu atentata? Da li prekidamo diplomatske odnose i dalje trpimo paradiranje Crnogoraca po Srbiji?

Petar

pre 2 godine

I ranije su pretili predsedniku pa je izlazio kao pobednik tako ce i sada...predaja nije opcija.

MILOS RANKOVIC

pre 2 godine

BICU ISKREN,VELIKA PODRSKA PREDSEDNIKU DRZAVE,MI U SRBIJI MORAMO DA SHVATIMO DA JE OVO OZBILJNO,JA DA SE PITAM POTPUNO BI ZATVORIO GRANICE SA HRVATSKOM A POSEBNO SA CRNOM GOROM,NE BI DOZVOLIO NIJEDNOM CRNOGORCU DA UDJE U SRBIJU,CRNOGORCI SU NAS NAJVECI NEPRIJATELJ NA CELU SA NARKO DILEROM MILOM DJUKANOVIC

Ljubiša

pre 2 godine

Ako su zaista umešani Milogorac Zvicer, i Milo mu kliz, treba im poslati jasnu poruku... "Ako samo pokušate nešto, Kavač više neće postojati, kamen na kamenu neće ostati", jer Zvicer ima familiju u Kavaću, a Miloklizu poslati poruku, da se neće nauživati od "prodaje banana"

Anita

pre 2 godine

Srbija se saginjati neće. Vučić se saginjati neće.

Anta

pre 2 godine

Priprema ubistva bilo koga je krajnje zlo i odraz nemoći. Priprema ubistva predsednika jedne zemlje je napad na tu zemlju. Srbija je Vučić.

KUNITEGASRBI

pre 2 godine

LAIRANI REFERENDUM JOS JEDAN DOKAZ DA JE VUCIC IZDAJNIK SRBIJE...PRICA O ATENTATU JE SKRETANJE PAZNJE SA NJEGVE IZDAJE..KUNITE GA SRBI I NJEG AI NJEGOVU PORODICU..NE DIRAJTE GA ALI GA KUNITE DA SVE NJEGOVE STIGNE NJEGOVO NEDELO

Maki

pre 2 godine

Ovu opasnu Zvicerovu kriminalnu grupu pod hitno staviti iza resetaka i otkriti ko stoji iza ovog jezivog plana. Sigurno ideja ima neku pozadinu

Viki

pre 2 godine

Zar to nije dovoljan dokaz da jedan covek, Vucic, drzi celu drzavu na nogama? Najbolji sef ikada.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija