• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.01.2022

17:59

Dr Orhan Dragaš: Vučić izložen likvidaciji zbog ogromnih uspeha Srbije

Politika

Dr Orhan Dragaš: Vučić izložen likvidaciji zbog ogromnih uspeha Srbije

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić izložen je najvećem mogućem bezbednosnom riziku i to je činjenica koja ga prati svakog dana otkako obavlja najviše državne dužnosti. Krug njegovih neprijatelja, pa i onih koji bi najviše želeli da ga nema, veoma je veliki, zato što su rezultati njegovog rada ogromni i tiču se svake oblasti – od rastuće ekonomije, velikih investicija koje dovodi u Srbiju, pa sve do borbe protiv organizovanog kriminala koja je odlučna i beskompromisna

Kao i po zakonima fizike, što veći pritisak pravi na najokorelije kriminalce, to je njihova reakcija jača. Ne samo u Srbiji, već i u regionu i u svetu mnogo je onih koji žele da se zaustavi politika stalnog jačanja Srbije, koju vodi Aleksandar Vučić. Zato je otkrivanje pokušaja atentata na njega s jedne strane izuzetno zabrinjavajuća vest, ali sa druge strane ohrabruje to što su naše bezbednosne službe na vreme i efikasno razotkrile taj pokušaj, a naročito što su u tome imale veliku pomoć međunarodnih službi, kao što su Interpol i Evropol. Neshvatljivo je što u Srbiji i u ovom slučaju imamo podsmevanje i zluradost povodom nepobitnih informacija da se sprema ubistvo srpskog predsednika. U zemlji u kojoj je ne tako davno ubijen premijer, nažalost postoje ljudi, mediji pa čak i političke organizacije koje kao da priželjkuju da se to ponovi. Ta patološka opsednutost Vučićem ide dotle da se priziva njegova fizička likvidacija kao jedini način da se ostvare neki politički, poslovni i kriminalni interesi. Na sreću, to se neće dogoditi, a najbolji dokaz je baš blagovremeno otkrivanje pripreme atentata na predsednika Srbije i objavljivanje detalja te zločinačke namere. Naše bezbednosne službe već su uradile veliki posao, a uveren sam da će on dovesti do punog rasvetljavanja cele zavereničke linije koja se usudila da preduzme ovakav zločinački poduhvat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 2 godine

Nadam se da su organi reda i bezbednosne sluzbe jake da stanu na put kriminalcima koji crtaju metu na celo predsednika.

Anita

pre 2 godine

Jaka, stabilna i uređena Srbija nikada nije odgovarala stranim moćnicima i kriminalcima. Pretnje Vučiću su refleksija razvoja Srbije kao demokratskog i uređenog društva. Srbija sa Vučićem je na pravom putu.

Maja

pre 2 godine

Mnogi ne mogu da podnesu uspehe koje Srbija ostvaruje na čelu sa predsednikom Vučićem, pa smišljaju razne spletke, ali to im neće uspeti. Naprotiv, Srbija nastavlja još jače da niže uspehe i bude uspešnija neko ikada ranije !

Jeka

pre 2 godine

Tačno tako.Vučičevi neprijatelji su svi oni koji ne vole uspeh Srbije.Nikom ne odgovara uspeh i rezultati koje je Predsednik ostvario.

Viki

pre 2 godine

Prvi covek koji je doveo u pitanje svoj zivot zbog stanovnika svoje drzave. Nemam reci. Svaka cast

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija