• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.01.2022

19:27

MONSTRUOZNI PLAN DA SE IZVRŠI ATENTAT NA VUČIĆA BI UPLAŠIO SVAKOG, ALI NE I NJEGA!

Politika

MONSTRUOZNI PLAN DA SE IZVRŠI ATENTAT NA VUČIĆA BI UPLAŠIO SVAKOG, ALI NE I NJEGA!

Podeli vest

Monstruozni plan da se izvrši atentat na predsednika naše Srbije Aleksandra Vučića uplašio bi svakoga, ali ne i našeg predsednika, rekao je član Predsedništva SNS i generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić

- Taj plan treba da uplaši nalogodavce i one koji su trebali da izvrše atentat, jer vođena Aleksandrom Vučićem naša država je postala snažna i opasna upravo po takve kriminalce i ubice. Zato, poruka je jasna, u kojoj god mišjoj rupi da se krijete i maštate da ćete prolivati nečiju krv na ulicama Srbije, znajte da će vas pravda stići i u toj vašoj maloj, bednoj rupi. A Srbija će biti jaka, bezbedna i slobodna za sve ljude čista obraza i mirne savesti. I ta i takva snažna Srbija čuva, voli i poštuje svog predsednika - kaže Nedić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dr Orhan Dragaš: Vučić izložen likvidaciji zbog ogromnih uspeha Srbije
Politika

Dr Orhan Dragaš: Vučić izložen likvidaciji zbog ogromnih uspeha Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić izložen je najvećem mogućem bezbednosnom riziku i to je činjenica koja ga prati svakog dana otkako obavlja najviše državne dužnosti. Krug njegovih neprijatelja, pa i onih koji bi najviše želeli da ga nema, veoma je veliki, zato što su rezultati njegovog rada ogromni i tiču se svake oblasti – od rastuće ekonomije, velikih investicija koje dovodi u Srbiju, pa sve do borbe protiv organizovanog kriminala koja je odlučna i beskompromisna

22.01.2022

17:59

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija