• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.01.2022

09:03

Advokat ekoloških protesta: Đilas, Jeremić, Tadić i ostali nisu nikakva udružena opozicija, nego zalepljeni polilevičarski pokret!

printscreen

Politika

Advokat ekoloških protesta: Đilas, Jeremić, Tadić i ostali nisu nikakva udružena opozicija, nego zalepljeni polilevičarski pokret!

Podeli vest

Advokat Vladimir Terzić napisao je na Tviteru da "Koalicija SSP, NS, DS, PSG je lepljenje delova stare Demokratske stranke"

 

- Koalicija SSP, NS, DS, PSG je lepljenje delova stare Demokratske stranke, fale Boris Tadić, Zelenović, Lečić i Živković, da imamo jednu polu levičarsku opciju, pro EU. Da li neko stvarno misli da je to "udružena opozicija" koja može da pobedi Vučića? Budite ozbiljni… - napisao je Terzić. 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovica M

pre 2 godine

Bukvalno ni oni sami sebi unutar redova ne veruju a pokusavaju da se predstave kao neka opozicija

Nikola Bor

pre 2 godine

Jedino u sta te kvazi demokrate veruju jeste da ce dobiti bilo kakav procenat u nadi da ce ponovo moci da pokradu vlast ali normalan narod im to nikada vise nece dozvoliti.

Stefanija

pre 2 godine

Spadam u starije zene ali i meni je apsolutno jasno da ovi protesti koje su oni organizovali nemaju nikakve veze sa ekologijom vec je cista politika u pitanju.

Obrad

pre 2 godine

Mnogo je ova kvazi opozicija umislila da je bitna bukvalno oni nemaju politicku ideologiju vec je vode na ulicama obicni ulicari.

Neda

pre 2 godine

Đilas, Tadić, Jeremić i ostali koji čine tu lošu ekipu samo žele da vide poniznu Srbiju!

Bojana

pre 2 godine

Upravo te osobe koje ste naveli su oni koji žele da vidi Srbiju koja je manja od makovog zrna i koja se svima povinuje. Ali nećemo dozvoliti da ovi ološi razruše državu.

Hana

pre 2 godine

Vreme opozicije je proslo, i da se svi ujedine, narod ih ne zeli. Dosta je ljudima njihove kradje.

Saska

pre 2 godine

Evo krecu prepucavanja i prozivke u okviru opozicije... naravno da ne mogu da pobede Aleksandra Vucica, svaka pomisao na to je smesna!

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija