• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2022

08:15

Srbijo, budi oprezna! Umesto među narod, Ponoš potrčao kod NATO ambasadora! Đilas više i ne krije čiji je Zdravko Ponoš kandidat! SKANDAL!

Fotoilustracija

Politika

Srbijo, budi oprezna! Umesto među narod, Ponoš potrčao kod NATO ambasadora! Đilas više i ne krije čiji je Zdravko Ponoš kandidat! SKANDAL!

Podeli vest

Novine "Danas" koji su pod direktnom uređivačkom kontrolom tajkuna Dragana Đilasa potvrdile su skadaloznu istinu - da ćže kandidat opozicije na predsedničkim izborima Zdravko Ponoš uskoro imati sastanak sa ambasadorima koji predstavljaju države lidere NATO pakta, a sve po želji i volji zapadnih ambasada

 

Kandidat opozicije na predsedničkim izorima Zdravko Ponoš, kandidat je po volji zapadnih ambasada, objavile su đilasovske novine Danas. Ponoš će uskoro imati sastanak sa ambasadorima koji predstavljaju države lidere NATO pakta! 

"Kako nam je rečeno, kod stranaca, odnosno predstavnika nekih zapadnih zemalja, donet je vrlo neformalan stav da bi Ponoš mogao da bude dobar kandidat, ali se takvih jasnih i otvorenih  kvalifikacija ambasadori klone. Oni, kažu naši izvori, žele sa Ponošem da razgovaraju i iz prve ruke steknu utisak. Ponoš će u narednim danima i sledeće nedelje najverovatnije biti pozvan na susret sa više ambasadora zapadnih zemalja i zemalja Kvinte, navode naši diplomatski izvori", piše Danas.

Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostali opet žele da nam ambasadori i tajkuni biraju predsednika i vladu i to više i ne kriju. Sve su sami priznali i đilasovskim novinama - nije važno da li će narod glasati, ako ruku dignu zapadni ambasadori!

 

Foto: printscreen

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aca

pre 2 godine

Sa Ponosom opozicija nece osvojiti ni 2%, ali dobro i da je bilo ko drugi ne bi bilo nista bolje

Neca

pre 2 godine

Ponoš nije kandidat Srbije i to gradjani treba da znaju!

Saradžogla

pre 2 godine

Понош ... Несрпско презиме и из Книна је. Аут! ... Томиславе издајниче!

dusko

pre 2 godine

Daj boze da Ponos bude predsednicki kandidat, tada ce opozicija tek doziveti krah na izborima jer niko nece topionicara tenkova na vlast

Pera

pre 2 godine

On general ko što je moja baba devojka... Tog izdajnika treba oterati u ćorku zbog uništavanja vojne tehnike i naoružanja, sposoban je samo da radi u železari....

grada

pre 2 godine

Radice opozicija sve i svasta da bi je zapad podrzao i finansirao joj kampanju, mada dzabe im sve to kad ce narod reci svojeu zavrsnu rec a narod ne podrzava one koji su topili tenkove, krali i unistavali Srbiju

Rade R

pre 2 godine

Možda se on kandiduje da zameni onog Stoltenberga! "Ne verujem" da je za predsednika Srbije!? Pa on Srbiju mrzi, ne zanima ga narod u Srbiji, kao ni ove koji ga kandiduju! ŽIVELA SRBIJA! ŽIVEO PREDSEDNIK REPUBLIKE SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ!

Srbin

pre 2 godine

Samo prezime i biografija govore gde mu je mesto, a to sigurno nije za bilo kakvu drzavnu funkciju. J... ga nato

Marcco

pre 2 godine

... klasična diverzija... u zadnjem trenutku će da iskoči Tadić kao predsednički kandidat... ili su možda stvarno ludi da misle da neko ko je "školovan" posle 5. oktobra u NATO školicama u Engleskoj i Nemačkoj i koji poseduje NATO STANAG sertifikat o "političkoj podobnosti" može da pobedi u Srbiji. Ne može ni tadić da pobedi ali ovo je čisto političko samoubistvo opozicije.

Kosta

pre 2 godine

Jedva čekamo svi da vidimo taj debakl Dragana Đilasa i njegovog kandidata na izborima.

Helena

pre 2 godine

Opšte je poznato da je opozicija uvek radila protiv Srbije i isključivo u svom interesu. Da se ne lažemo, njih narod ne zanima niti napredak ove države već državna kasa koja je trenutno stabilna.

AlexA

pre 2 godine

Nek im Ponoš bude kandidat pa ce videti koliko vrede!

Sanja

pre 2 godine

Ponoš je predmet sprdnje i to će ubrzo i sam shvatiti. Đilasov pijun i igračka, koja će mu posle izbora dosaditi i koju će odbaciti kao staru krpu, kada bude video da ne može da izvuče korist koju je planirao. Ponoš nije i nikada neće ni biti kandidat. On je smejurija.

Ana

pre 2 godine

Djilas mora sam sebe da hvali, a takodje i svoj predlog kandidata za predsednika. Koliko je to samo jadno i bedno!

Ana

pre 2 godine

Sada je sve jasno da je Đilas plaćen od strane stranih ambasadora da ruši Srbiju.

Sanja

pre 2 godine

Đilas ima samo jedan cilj, da dođe na vlast kako bi se domogao sada pune državne kase, i na tom putu ne preza od laži. Samo zaboravlja da građani nemaju amneziju, I da ga nikada više neće podržati.

Tanja

pre 2 godine

Ja se pitam odakle samo izvlače ove kandidate, Ponoš kao da je sa Marsa pao. Inače mešanje stranih faktora zagovara i sam Điki, pa ne čudi "nepristrasnost" Ponoša. Sve su to licemeri.

OVO NI ĐILASOVSKI MEDIJI NE MOGU DA SAKRIJU! Đilas i Jeremić ponižavaju jedan drugog - NISU U STANJU NI DA ODGLUME JEDINSTVO OPOZICIJE!
Politika

OVO NI ĐILASOVSKI MEDIJI NE MOGU DA SAKRIJU! Đilas i Jeremić ponižavaju jedan drugog - NISU U STANJU NI DA ODGLUME JEDINSTVO OPOZICIJE!

Predizborna kampanja još nije ni počela, a opozicioni lideri čine sve da biračima daju do znanja da nemaju da im ponude ništa osim međusobnog prepucavanja, svađa podmetanja i ponižavanja. Svađa u opoziciji oko zajedničkog kandidata na predsedničkim izborima je otišla predaleko da čak ni đilasovski mediji to više ne mogu da sakriju

24.01.2022

10:22

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija