• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2022

08:37

Tadić potvrdio: ZDRAVKO PONOŠ JE EKSTREMNO PRO-NATO KANDIDAT!

printscreen

Politika

Tadić potvrdio: ZDRAVKO PONOŠ JE EKSTREMNO PRO-NATO KANDIDAT!

Podeli vest

Nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić potvrdio je u "Utisku nedelje" da je Zdravko Ponoš "ekstremno pro-NATO kandidat" i istakao da samim tim za njega neće glasati oni birači koji pripadaju patriotskom bloku

 

"Za Boška Obradovića neće da glasaju radikalno levi i pro-evropski birači, a oni su takođe jedan korpus biračkog tela. Ako imate jednog EKSTREMNO PRO-NATO KANDIDATA, za njega neće glasati patriotski blok", rekao je Boris Tadić.

 

 

BONUS VIEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bg Dex 1970

pre 2 godine

Ovaj narod i dalje pamti vreme kada si ti bio predsednik Srbije. Zar zaista misliš da možeš da pričaš i da ti neko veruje? Vrhovni komandant vojske Srbije je predsednik iste i kao takav ima sva ovlašćenja vezana za celokupnu armiju. Ti si potpisao i naredio da se 63 i 72 padobranska rasturi, kao i da se uništi svo naoružanje, specijalna i oklopna vozila i tehnika vojske. Ti si izjavio na konferenciji za novinare da Srbija nema neprijatelje više i da nam vojska ne treba.

Neca

pre 2 godine

Ponoš je sve unistio a sada bi da bude predsednik!

Jovan

pre 2 godine

Ajde, Tadiću da se više ne lažemo i da skinete maske koje nosite. Ni jedan od vas nije kandidat za predsednika države. Upropastili ste sve što ste dotakli. Šta još hoćete?

Duki

pre 2 godine

Ponoš je protivnik Srbije i njega moze samo Đilas da podrzi!

JovanM

pre 2 godine

Opa sta ce to biti pa ni kvazi opozicija ne moze da se dogovori oko toga ko ce im biti kandidat.

Srki

pre 2 godine

Za Ponosa vec izvesno znamo da nece ostvariti nikakve rezultate medjutim nije mi jasno kako ovaj Tadic nikako ne moze da shvati da je skroz nebitan.

Markoslav

pre 2 godine

Matori prokomentarisao sve osim sebe za sebe verovatno i dalje misli da od njega nema lepseg a gle na sta lici deda sparuseni.

Jovan

pre 2 godine

Borise tvoj voz je vec odavno prosao mislim da bi bilo krajnje vreme da to shvatis

Ana

pre 2 godine

Da skratimo priču, niko neće glasati za njih, sem njihove bliže rodbine, a i to je diskutabilno. 21.je vek, niko ne želi da ide unazad, već unapred. Mi želimo ljude koji to mogu da nam pruže! Srbija se prethodnih godina dosta razvila, pa treba nagraditi trud i rad.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija