• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2022

11:54

ĐILAS SE NAJEŽI OD SREĆE KADA VIDI NATO KANDIDATA ZDRAVKA PONOŠA KAO PREDSEDNIKA! (Video)

pritnscreen

Politika

ĐILAS SE NAJEŽI OD SREĆE KADA VIDI NATO KANDIDATA ZDRAVKA PONOŠA KAO PREDSEDNIKA! (Video)

Podeli vest

Tajkun i lider SSP Dragan Đilas rekao je na N1 televiziji da se on "naježi od sreće" kad zamisli Zdravka Ponoša, kojeg je predložio za predsedničkog kandidata na predstojećim izborima 3. aprila, kako stoji pored srpske zastave

 

- Suština je kakav je čovek koga mi predlažemo za kandidata za predsednika Srbije... Je l možete da zamislite Zdravka Ponoša kao predsednika Srbije? Je l možete da zamislite tog čoveka koji stoji uz zastavu Srbije, uz grb Srbije, koji je garant državnog jedinstva? Nama treba čovek koji kad stane uz ovu zastavu, grb, da se naježite kao ja sad zamišljajući Zdravka Ponoša - rekao je Đilas. 

Podsetimo, Ponošev kolega Nikola Jovanović, sada blizak Đilasu, je rekao da je PONOŠ TOPIO SRPSKE TENKOVE I DA JE ZA NATO!

 

 

Bivši potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović u kafani je razgovarao s nepoznatim muškarcem i nedvosmisleno pokazao šta opozicioni prvaci stvarno misle jedni o drugima.

Nikola Jovanović: Sad ću ti nešto reći da skinem kamen sa srca. Da li ti znaš kakvu aluziju i imresiju i asocijaciju izaziva prezime Pozderac u mojim krajevima?! Nema čoveka koji mi nije rekao "beži od tog Pozderca!" Pitao sam se dugo kako je moguće da čovek koji tvrdi da je iz Ježevice, da je nacionalista, kako je moguće da ne vidi ono što ja vidim?! Kako je moguće da postavi Hermana? Kako je moguće da mu je siva eminencijha neki čovek koji je topio tenkove? 

Drugi muški glas: Pa ne znam, ti znaš da Narodna stranka kao drži neku poziciju desnog centra.

Nikola Jovanović: Na papiru ko je desni centar? Ponoš? Koji je za NATO pakt! Vuk, koji je polu-Bošnjak?! Nemoj me za*ebavati!

Nepoznati muški glas: Nidžo, moja kuća je u Prvom svetskom ratu dala pet muških glava...

Razgovora između Jovanovića i nepoznate muške osobe možete poslušati u snimku u nastavku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marina

pre 2 godine

OVI SU KAO MAPET SOU JA SE JOS UVEK SECAM BOMBI NE NATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rade R

pre 2 godine

Đilas se naježi na pomisao kako bi sekunde išle kao alva!

Tomas gustafsson

pre 2 godine

Ех,шта ти је живот! Да сам јуче умро, не бих знао да ће да сване дан у коме се потпуно слажем са ђикијем-познатијим као "хоћу да будем калиф уместо калифа"! И ЈА СЕ НАЈЕЖИМ ОД ПОМИСЛИ ДА ПОНОШ БУДЕ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ!

Juca

pre 2 godine

Narod se jezi od pomisli da se ne daj boze vi vratite na vlast, tajkunska bando. Ponosa kao predsednickog kandidata predstavljate kao daj šta daš, bitno je učestvovati. Ne želimo vas, tajkunska "gospodo".

Hugo

pre 2 godine

Kao da ima hiljadu predloga pa nesto biraju. NATO je rekao sta ima. Tako da Opozicija nece da se muci da bira

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija