• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

26.01.2022

13:26

Nebojša Bakarec: Državnik Aleksandar Vučić – Lider Srbije!

nebojša bakarec

Politika

Nebojša Bakarec: Državnik Aleksandar Vučić – Lider Srbije!

Podeli vest

Predsednik Vučić je više puta najavio da više neće biti predsednik Srpske napredne stranke, posle formiranja nove vlade Srbije, sredinom 2022. To je jasno rekao na Skupštini SNS u novembru 2021. Radi se o tome da je predsednik Vučić izrastao u Državnika i Oca jedne nove, bolje Srbije

 

Predsednik Vučić je uočio potrebu i mogućnost da sa još nekim iz SNS podeli teret liderstva. Radi se o najpozitivnijoj evoluciji i predsednika Vučića i Srpske napredne stranke.

Predsednik Vučić je nesporni lider Srbije, koji bi kao vanstranački kandidat dobio preko 70 odsto podrške. Srpska napredna stranka je postala stožerna stranka Srbije, sa oko 60 odsto podrške i ima oko 750.000 članova. SNS je sveobuhvatna, državotvorna stranka, koja zastupa sve slojeve srpskog društva. Ako se kandiduje za predsednika Srbije (što mu od srca želim), predsednik Aleksandar Vučić će od građana dobiti novi mandat – pobediće u prvom krugu sa oko 63 odsto glasova (moguće i više). Rekoh, predsednik Vučić je uočio potrebu i mogućnost da sa još nekim iz SNS podeli teret liderstva. Potrebu i mogućnost! Predsednik je spoznao da je i Srpska napredna stranka izrasla, i da SNS ima niz snažnih, odlučnih i sposobnih lidera i liderki koji mogu biti predsednici ili predsednice SNS! To nam govori da je predsednik Vučić, planski i sistematski podsticao liderstvo u SNS, stvaranje novih lidera, podmlađivanje i meritokratiju (vladavinu najsposobnijih). Sada predsednik Vučić zna da može da ubere plodove svoje mudre politike unutar SNS, i da podeli teret liderstva sa odgovarajućom osobom. Možemo samo da se poklonimo ovoj mudrosti, nesebičnosti i dalekovidosti. Predsednik Vučić će ostati lider Srbije, predsednik Srbije narednih 5 godina (ako se kandiduje) i neprikosnoveni autoritet, ali će Srpsku naprednu stranku voditi neko drugi. To je sjajna vest. Predsednik Vučić će imati više vremena da se posveti državničkim poslovima. Srbiju čekaju ogromna iskušenja u vezi Kosova i Metohije, Republike Srpske i Crne Gore, i odbrane srpskog naroda na KiM, u Srpskoj i Crnoj Gori. Srbiju čekaju ogromni ekonomski izazovi. Energetski, zdravstveni, ekološki. Sve će to predsednik Vučić rešavati sa novom energijom, uz pomoć budućeg lidera ili liderke SNS!

Podsetiću da predsednik Rusije, Vladimir Putin, nije predsednik „Jedinstvene Rusije”, stožerne ruske vladajuće stranke. Predsednik „Jedinstvene Rusije” je Dimitrij Medvedev i to od 26. marta 2012.! Podsetiću i da predsednik Vučić i SNS, imaju veću podršku u Srbiji, nego što u Rusiji imaju Putin i „Jedinstvena Rusija“. Od kada Putin nije predsednik „Jedinstvene Rusije“, već se potpuno posvetio državi, Rusiji ide još bolje nego do 2012. Isti će slučaj biti i u Srbiji. Sve ovo pišem, zbog toga što antisrpski i tajkunski mediji seju zlo seme sumnje i smutnje, povodom odlaska predsednika Vučića sa čela SNS. A tim medijima, nažalost, pomaže i jedan član SNS - narodni poslanik.

Da ponovim, predsednik Aleksandar Vučić je Državnik i Otac jedne nove, bolje Srbije, koju je izgradio u poslednjih deset godina. Predsednik Vučić uzdiže Srbiju, gradi Srbiju, vakciniše Srbiju i leči Srbiju. Leči prošlost u sadašnjosti, radi budućnosti. Stoga SNS nikada neće biti bez Vučića u srcu! Živela Srbija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija