• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.01.2022

13:21

BOLEST MOZGA! Božo Prelević tvrdi da je Vučić naredio da se vređaju Bošnjaci u Priboju, da bi mogao da ide u kampanju pomirenja!

Beta

Politika

BOLEST MOZGA! Božo Prelević tvrdi da je Vučić naredio da se vređaju Bošnjaci u Priboju, da bi mogao da ide u kampanju pomirenja!

Podeli vest

Koliko je teška agonija kroz koju prolazi srpska opozicija vidi se u intervjuu člana Skupštine slobodne Srbije, advokata Boža Prelevića, đilasovskom nedeljniku "Vreme"...


Prelević je, uz svesrdu pomoć "nezavisnog" novinara Vremena, sve vreme pokušavao da relativizuje informaciju koja je srpskoj policiji stigla iz Evropola, da se priprema atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: printscreen

Očigledno frustriran nesposobnošću opozicije da se za vlast bori boljim političkim idejama i programima, Prelević iznosi teorije zavere i tvrdi da predsednik Vučić "proizvodi događaje", odnosno da je on naredio ljudima da vređaju Bošnjake u Priboju, kako bi mogao da ide u kampanju pomirenja.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran Ra

pre 2 godine

Ne mogu da napišem gospodin ( mislim na Prelevića), on je u grdnom problemu: uzeo pare, ima potrebu da je u nekoj žiži javnosti, a najgore od svega je to što mi reče pouzdani drugar, psihijatar, da je zreo za neku, blago rečenu terapiju. Možda i lečenje.

Kolega

pre 2 godine

Bozo tebi ni Bog više nemože pomoći Lupaš za 10 Kada bi imao posla u advokaturi možda buin ti bilo bolje

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija