• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RTS

28.01.2022

08:45

ZVICER IMA POLITIČKOG ŠEFA, POKUŠAĆE DA SE OSVETI VUČIĆU!

Fotoilustracija

Politika

ZVICER IMA POLITIČKOG ŠEFA, POKUŠAĆE DA SE OSVETI VUČIĆU!

Podeli vest

Organizovana kriminalna grupa želi da se osveti Aleksandru Vučiću pošto smo uspeli da razbijemo velike narko kartele, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin

Ministar unutrašnjih poslova naglasio je da Zvicer ne radi sam, već da ima političkog šefa, ali i da nije ništa nije novo to što je Radoje bio šef Belivuku i Miljkoviću. 

Kako ističe, policija čini sve da dođe i do njega. 

Foto: Fotoilustracija

Naglasio je da tokom same istrage svaki kriminalac pokušava da popravi svoj položaj, ali da to nije pitanje za policiju, koja je svoj posao završila i snabdela tužilaštvo sa svim potrebnim dokazima.

- Ono što je najvažnije, zlikovci više nisu na ulicama. Niko nam ne ubija decu - rekao je Vulin u Jutarnjem dnevniku RTS-a.

Foto: Printscreen RTS

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin

Govoreći o informacijama u vezi sa planom za atentat na Aleksandra Vučića, rekao je da organizovana kriminalna grupa želi da mu se osveti, jer smo uspeli da razbijemo velike narko kartele.

- Zvicer ne radi sam, on ima političkog šefa i pokušaće da se osveti Vučiću - naveo je Aleksandar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 2 godine

Smeta im zato sto je predsednik stao na put velikom kriminalu!

Mila

pre 2 godine

Od kako su pohapsili velike kriminalce, broj zrtava na ulicama se smanjio!

Vida

pre 2 godine

Drzava mora da otkrije identitet svakog ko je na bilo koji nacin sumnjiv i moze da ugrozi bezbednost

ZoranP

pre 2 godine

Montenigeri, tragovi vam smrde nečovještvom.

Njanja

pre 2 godine

Verujem Vulinu i smatram da predsednik Vučić mora da se zaštiti kako sebe tako i svoju porodicu sve ovo je vrlo ozbiljna situacija.

Rade R

pre 2 godine

Naravno da ima političkog nalogodavca! I to, verovatno, više njih! Ne bi ja isključivao ni ovu opoziciju Srbiji i svega toga, i oni traže tu neki svoj interes! Samo je to jako teško dokazati! Puno njih je na slobodi zbog nedostatka dokaza! Đilas je broj jedan pa nadalje!!! ŽIVEO PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ!

Aca

pre 2 godine

Moze da ima koga god hoce bice uhvacen u skorije vreme i odgovarace!

Mila

pre 2 godine

Kakvi zlikovci, nadam se da uskoro biti najostrije kaznjeni.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija