• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.01.2022

14:25

ĐILASOVA MARINIKA ISMEVA SVOG KANDIDATA! "Mi bismo ga kandidovali, ali čekamo potvrdu lekara"!

printscreen

Politika

ĐILASOVA MARINIKA ISMEVA SVOG KANDIDATA! "Mi bismo ga kandidovali, ali čekamo potvrdu lekara"!

Podeli vest

Marinika Tepić, lična službenica tajkuna Dragana Đilasa, u jednoj emisiji na tajkunskoj TV N1 ismevala je svog kandidata za gradonačelnika Beograda Vladetu Jankovića, baš kao što to Dragan Đilas radi Vuku Jeremiću

Ona je gostujući u jednoj emisiji na đilasovskoj tajkunskoj TV N1 objasnila šta se čeka pa da zvanično predstave Vladetu Jankovića kao svog kandidata za beogradske izbore. 

U prvom redu, koliko sam razumela, čovek ima životna ograničenja, a to su lekari - rekla je Marinika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nena

pre 2 godine

Izgleda da nisu svesni koliko su smešni i da svakim danom sami sebi nanose štetu sa ovakvim i sličnim izjavama

Sonja

pre 2 godine

Ismevaju sami sebe. Nemaju plan ni program, ni ljude koji bi bili kandidati ,a hoce da vode državu.

Žigolo

pre 2 godine

Sama činjenica da njima uopšte padne na pamet da za gradonačelnika Beograda, funkcju koja ni u kom slučaju i ni na koji način nije simbolična i formalna, predlažu čoveka koji ima 81 godinu sasvim jasno pokazuje koliko je njima stalo do Beograda i beograđana. Bitno je dočepati se BLAGAJNE i kontrole para kako bi se punili sopstveni džepovi a deda Vladeta će da drema uz obilato podmazivanje da žmuri.

Simic Dusica

pre 2 godine

Od tih stvorenja nas nista vise ne iznenadjuje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija