• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.01.2022

11:20

POPOVIĆ: Brinem se za Vučića, "kavčani" se ne igraju!

Ministarstvo za inovacije

Politika

POPOVIĆ: Brinem se za Vučića, "kavčani" se ne igraju!

Podeli vest

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj i lider Srpske narodne partije Nenad Popović rekao je danas da veruje u naše službe bezbednosti, te da je uveren da su preduzeti svi koraci da se odgovorni za pripremu atentata na predsednika Srbije, što pre uhapse


Povodom sumnji da se politički inspiratori i naručioci atentata na predsednika Aleksandra Vučića nalaze u Crnoj Gori, on je u intervjuu za Novosti rekao da se on ne plaši da kaže da je predsednik Crne Gore Milo Ðukanović šef kriminalnog režima koji rukovodi "kavačkim klanom". 

- Moram da budem zabrinut za predsednika, jer znam da se ovi ljudi ne igraju. Zbog toga i sam dobijam ozbiljne pretnje od pripadnika kriminalnih klanova iz Crne Gore povezanih sa Ðukanovićem - naveo je Popović.

Govoreći o izborima Popović je na pitanje da li će SNP i na ove izbore ići zajedno sa SNS, odgovorio da SNP deli najveći deo programskih načela sa partnerima iz SNS i da će "upravo ona biti osnova razgovora o nastavku saradnje pred predstojeće važne izbore za budućnost Srbije".

- Naša politika je uvek bila nezavisna i suverena Srbija koja čuva svoje Kosovo, Republiku Srpsku, svoj narod u Crnoj Gori. Mi smo za vojno neutralnu državu koja nikada neće biti deo NATO. Želimo razvoj najboljih odnosa sa našom ruskom braćom, ali i partnerima iz Evrope - naglasio je Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mina

pre 2 godine

Bitno je da se predsedniku pojaca obezbedjenje ako je stvarno spreman atentat na njega...u svakom slucaju svi treba biti na oprezu i sto pre uhvatiti krivca

Božica

pre 2 godine

Логично је да се кривци и они који су претили председнику изведу пред лице правде.

Sanja

pre 2 godine

Zati sve dobro treba istraziti i videti ko stoji iza svega toga i pripreme atentata. Sve koji su ucestvovali u tome da se kazne

Dukica

pre 2 godine

Treba tu mafiju odmah pohapsiti i izvesti pred lice pravde.

Nena

pre 2 godine

Predsednik se mora zaštititi, u našoj zemlji moramo svi biti bezbedni i sigurni

Njanja

pre 2 godine

Smatram da se predsednik Vučić mora više zaštiti i da njegova bezbednost bude maskimalno osigurana

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija