• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2022

19:49

ĐILASOV KANDIDAT PONAVLJA: Nisam kvalifikovan da vodim Beograd!

Printscreen

Politika

ĐILASOV KANDIDAT PONAVLJA: Nisam kvalifikovan da vodim Beograd!

Podeli vest

Vladeta Janković, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda, ponovio je kako "nije stručan da vodi Beograd".

On je tokom obraćanja u "Medija centru" još jednom ponovio kako, po sopstvenom priznanju, nije stručan da vodi jedan tako veliki grad kao što je Beograd.

Pogledajte njegovu izjavu u celosti:

Podsećamo, pre ovoga, Janković je pre malo više od godinu dana u televizijskoj emisiji dao izjavu da će Srbija morati da prizna Kosovo pre ili kasnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Svi to znamo! Dobro je da i ti znaš i priznajem! Samo još kad bi rekao ko bi to radio umesto tebe, ako bi izdajnici i lopovi, kojim slučajem, pobedili na izborima! Ne razumem zašto si prihvatio da te vodaju, Đilas i ostala bagra, kao nekad Cigani mečku po vašaru! E Vladeta Vladeta, šta ti treba ova blamaža!

penzionerka

pre 2 godine

Barem je covek posten pa priznao za sta nije.To povlaci respekt prema njemu bez obzira na sve.Ako intelektualac kaze da za nesto nije jer ne zna, i to je znanje.Nisam njegov ideoloski istomisljenik ali ga postujem radi ovog cina.Tako postupa pravi intelektualac.

Tomas gustafsson

pre 2 godine

Ма, либо те рацку што не знаш, УКИНИ ТИ ЛЕШЋЕ, па свима да нам сване!!! И не заборави да нахраниш голубове на Ташу!

doživotna robija za Rošavog i

pre 2 godine

Гангула Прелетачевић је апсолутни фаворит на београдским изборима ???

Jeka

pre 2 godine

Đilasov kandidat bar iskren u odnosu na gazdu tajkuna!Još da skapira da Đilas govori iz njega!

Fikus

pre 2 godine

Ima li većeg licemerja i bezobrazluka od ovog što radi Vladeta Janković? Čovek bez trunke stida prihvata da bude kandidat za gradonačelnika Beograda, kreće u predizbornu kampanju i besramno priznaje da nije kvalifikovan za takvu funkciju te da će on da drema u kabinetu dok Beograd čerupa Dragan Đilas koji ga je predložio! Šta u glavi imaju ljudi koji će za njega da glasaju ako im on sam priznaje da nije kvalifikovan? Ne mogu da verujem da to tim ljudima ni najmanje ne smeta. Iskreno se nadam da je ceo ovaj cirkus sa Jankovićem i Ponošom ustvari Đilasova PODVALA i da će na biračkim spiskovima biti potpuno drugi ljudi, jer niko razuman ne bi predlagao kandidata koji sam priznaje da nije za taj posao.

Stevo

pre 2 godine

Zato vas je upravo Đilas i predložio za kandidata. Jer je on kvalifikovan.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija