• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

04.02.2022

08:22

Vladeta rušio Đilasa 2013. u Beogradu! TAJKUN I NJEGOV KANDIDAT IMAJU ZANIMLJIVU 'ISTORIJU'

Beta/Beograd.rs/Fotoilustracija

Politika

Vladeta rušio Đilasa 2013. u Beogradu! TAJKUN I NJEGOV KANDIDAT IMAJU ZANIMLJIVU 'ISTORIJU'

Podeli vest

Kandidat Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković je svog sadašnjeg političkog šefa smenio sa mesta gradonačelnika 2013. godine!?!

Janković, koji je u to vreme bio potpredsednik Demokratske stranke Srbije (DSS), zajedno sa Srpskom naprednom strankom (SNS) podneo je inicijativu za smenu Đilasa. Tako je Đilas upravo Jankovićevom zaslugom 24. septembra 2013. godine razrešen sa ove funkcije glasovima 60 odbornika Skupštine grada.

Jezičak

Tada je DSS slučajno bio jezičak na vagi i presudio da Đilasova garnitura padne u Beogradu
Vladeta Janković



I sam Janković je na TV B92 u to vreme javno potvrdio da je bio za Đilasovu smenu, a po društvenim mrežama se sada širi ovaj snimak.
- Tada smo mi iz DSS slučajno bili jezičak na vagi i presudili smo da Đilasova garnitura padne u Beogradu - rekao je tada Janković.

Moj ugao

PREDRAG RAJIĆ
CENTAR ZA DRUŠTVENU STABILNOST

Sve ovo je samo predstava. Đilas i njegova klika neskriveno pripremaju kroz svoje medije teren za nemire 3. aprila uveče kada će lagati da su 'pokradeni na izborima'. Svesni su da ih narod neće i zato priželjkuju prevrat.

Takođe, Jankovićeva tadašnja stranka DSS je 2012. godine podržala predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića u drugom krugu izbora. Protivkandidat mu je bio Boris Tadić, tadašnji lider Demokratske stranke, koja danas zajedno sa Đilasom podržava Jankovića!
Komentarišući sve ovo, poslanik SNS Vladimir Orlić kaže da je Đilas očigledno ubedio Jankovića da ga 2013. godine on nije smenio.
- Kad Đilas crven u licu viče na svoje novinare: 'Ja nikad pre nisam bio na vlasti!' - svima zvuči smešno. Ali, eto, izgleda da je nekoga ipak uspeo da ubedi. Jankovića je ubedio da zaboravi da je 2013. godine sa vlasti smenjivao upravo Đilasa. Dodatno ih je sigurno zbližio i prezir koji pokazuju prema svima koji žive izvan kruga dvojke, kao i spremnost da taj narod najodvratnije vređaju i potcenjuju. Zajednička im je namera da ruše spomenike i mostove koje podiže Vučić, isti im je plan da se vlasti dokopaju bez glasova... Samo još da nauče razliku između Lešća i Makiša i kreću u realizaciju ovog 'genijalnog' plana, zajedno sa Ponošem i ostalim Marinikama - zaključuje Orlić.

Čekajte, bre!

VLADAN GLIŠIĆ
NARODNA MREŽA

Ovo je samo dokaz koliko je život pun iznenađenja, a pogotovo - politika. Mene je svest o tome naučila da se o političkim protivnicima uglavnom pristojno izjašnjavam. Ko zna kad ćemo sarađivati u budućnosti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BgB

pre 2 godine

Mislim da je naziv Đilasove koalicije predugačak i teško se pamti. Predlažem da se zovu SFRD, (Savez frakcija raspalih demokrata). Kratko, a podseća na bivšu Jugu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija