• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

04.02.2022

21:13

OGLASIO SE MILAN RADOIČIĆ: Lažnim optužbama ne mogu me proterati sa KIM i odvojiti od svog naroda

Politika

OGLASIO SE MILAN RADOIČIĆ: Lažnim optužbama ne mogu me proterati sa KIM i odvojiti od svog naroda

Podeli vest

Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić odbacio je optužbe koje mu Priština stavlja na teret i dodao da je za njih saznao iz medija. Radoičić je rekao da je i onima koji ga optužuju jasno da on nema nikakve veze sa navodima optužnice

- Pre svega želim da istaknem da nemam nikakve veze sa optužbama koje mi se, kako sam saznao iz medija, stavljaju na teret, što znaju i oni koji su ovaj politički progon naručili, kao i oni koji ga sprovode.  Od svih zlodela koja su u prošlosti hteli da mi pripišu ovo je najbizarnije, što samo dokazuje koliko su i albanske marionete i njihovi strani mentori očajni i nemoćni - naveo je Radoičić u pisanoj izjavi koja je dostavljena medijima.


On je dodao da je odavno shvatio da će štiteći svoj narod na Kosovu i Metohiji ugroziti sebe, svoju porodicu i prijatelje, i steći moćne neprijatelje.


- Ali sam odlučan da me ovi napadi ne pokolebaju, ma koliko moćni bili oni koji bi da me proteraju sa Kosova i Metohije i odvoje od mojih hrabrih sunarodnika. Poniznost i pokornost nikada nisu bili svojstvo Srba na Kosovu i Metohiji, jer da smo bili takvi, ne bismo ni postojali. Nastaviću da se svim sredstvima borim za istinu o zulumu koji naš narod trpi na Kosovu i Metohiji, iako se oni koji me progone ne služe pravom, već silom - navodi Radoičić. 


- Ako bilo ko na Kosovu i Metohiji, da li iz institucija ili međunarodni predstavnici, misli da me ovakvim lažnim optužbama mogu zauvek proterati sa Kosova o Metohije ili odvojiti od mojih sunarodnika i oslabiti borbu za Srbiju i srpstvo, grdno se vara - kazao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SVETLANA

pre 1 godinu

Njihov je metod iscrpljivanje,to rade vec. godinama Cuvajte se da bi eventualno bili u mogucoj formi Za konkretno delovanje,SRECNO SRBI!!!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija