• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2022

23:01

Ja bih voleo da Budućnost iz mog Arilja pobedi Barselonu, al' to neće da se desi! I Đilas bi da pobedi Vučića, al' to neće da se desi!

Printscreen

Politika

Ja bih voleo da Budućnost iz mog Arilja pobedi Barselonu, al' to neće da se desi! I Đilas bi da pobedi Vučića, al' to neće da se desi!

Podeli vest

Gosti "Hit Tvita" ove nedelje su bili doktorka Jelena Begović, direktorka instituta za molekularnu genetiku i genetičko inžinjerstvo, koja je na na listi Srpske napredne stranke, predsednik Skupštine Srbije i lider socijalista Ivica Dačić, glavni i odgovorni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević

Dragan J. Vučićević prokomentarisao je slučaj kada je Savet Skupštine Slobodne Srbije uputio pismo svojim članovima da se izjasne o tome da li će izlaziti na izbore uopšte ili će izaći na izbore sa nekim u koaliciji, ali je to pismo izašlo u medije.

- Kada govorim o toj Skupštini Slobodne Srbije kako oni sebe pretenciozno nazivaju, prošle nedelje je u Danasu izašao tekst jednog njihovog analitičara koji procenjuje podršku toj Skupštini Slobodne Srbije na 0, 57 odsto.

Foto: Printscreen

- O njihovoj uverenosti da l će pobediti ili neće pobediti možda vam najbolje govori činjenica da postoje već četiri najavljene izborne liste koje kažu da će se jedni isti ljudi kandidovati istovremeno i za predsednika i za poslanika. Nisam znao da to može, evo Ivica Daćić kaže da je to po zakonu. To znači, ja se kandidujem za predsednika, znam da neću da prođem, ali ću onda da budem poslanik.

- Ja pored Crvene Zvezde za koju navijam, navijam za još dva kluba iz Srbije. Jedan je Javor iz Ivanjice, drugi je Budućnost iz Arilja. Ta Budućnost iz Arilja mi je nekako najsimpatičniji klub zato što igra u nekoj beton ligi. I ja bih mnogo voleo da ta Budućnost iz Arilja pobedi Barselonu i bio bih mnogo srećan i strašno bih navijao, ali to neće da se desi. E, tako isto Đilasovci bi voleli iz te Slobodne Srbije da pobede Vučića, ali neće se desiti - zaključio je Dragan J. Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dasa

pre 2 godine

Opozicija nema sanse ni u Beogradu ni u Srbiji na predstojecim izborima!!!

Njanja

pre 2 godine

Razlog zbog kojih opozicija ne može da pobedi Vučića je očigledna . Predsednik Vučić je svim srcem i snagom uz građane Srbije i gradi njihovu bolju budućnost. Dok opozicija puni sebi dzep

Sanja

pre 2 godine

Baš tolike su i šanse da opozicija pobedi Vučića...nikakve.

Jela

pre 2 godine

Clanovi opozicije bi trebali da prestanu da se blamiraju, jer su svi kolektivno cirkus!

Gaga

pre 2 godine

Upravo tako, opozicija nema nikakve šanse protiv Vučića!

Lena

pre 2 godine

Opozicija se nada nekoj velikoj pobedi, samo mi nije jasno na osnovu čega!

Zoran

pre 2 godine

Djilas nikad ne može da se meri sa Vučićem, to je svima jasno!

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija