• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2022

09:41

Marinika Tepić je novi Ilija Čvorović - umislila je da je istina sve što ona kaže! Vukadinović u dva tvita "ugasio" ĐILASOVU GLASNOGOVORNICU!

Beta/Insajder

Politika

Marinika Tepić je novi Ilija Čvorović - umislila je da je istina sve što ona kaže! Vukadinović u dva tvita "ugasio" ĐILASOVU GLASNOGOVORNICU!

Podeli vest

Urednik Nove političke misli Đorđe Vukadinović u samo dve objave na Tviteru žargonski rečeno, oduvao je perjanicu Dragana Đilasa Mariniku Tepić

 

"Pitam se: ako sve "lepo" priznam - hoće li mi "Đura" oprostiti što me je tukao. Smejemo se genijalnom Bati Stojkoviću zbog ove replike, a ne vidimo da se često ponašamo po istom principu. Pogotovo ako nam je "Ilija Čvorović" politički blizak, ili ako ima lepše brkove", napisao je Vukadinović na Tviteru, nakog čega je usledio odgovor korisnika ove društvene mreže pod imenom "ČikaRade": 

"Samo ti nama reci, da li je istina ono što Marinika kaže???", napisao je kosrisnik @cika_rade.

"Bože, "Čika Rade", pa opšte je znano da je SVE istina što Marinika kaže?!", naveo je urednik Nove političke misli.

 

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, Marinika Tepić, radnica Dragana Đilasa, napala je na Tviteru urednika Nove srpske političke misli, Đorđa Vukadinovića, optuživši ga da je "čovek na zadatku", jer se drznuo da kaže istinu o njenom poslodavcu...

Vukadinović je izgleda napravio kardinalni grešku jer je, gostujući na TV Prva, dopustio sebi da kaže da opoziciona grupacija koju predvodi Đilas nije ni cela Demokratska stranka, a kamoli cela opozicija.

Zato je usledio kontranapad koji je u ime svog poslodavca izvršila Marinika Tepić.

Podsećamo, Vukadinović je u gostovanju na TV Prva rekao da samoprozvana ujedinjena opozicija nije ni cela Demokratska stranka, a kamoli cela opozicija.

- Imaju jednu tendenciju, ambiciju, da se jedna grupacija proglasi za celu opoziciju! Možete je vi nazvati kako hoćete, ali to nije tako. To što postoji nije ni cela Demoktatska stranka. Nešto što nije ni cela DS preteduje da bude cela opozicija. Vi niste ni cela pro-evropska opozicija, niste čak ni cela DS, a kamoli cela opozicija. Onda to ne možeš da zoveš ujedinjenom opozicijom. Možeš, ali to nije to - rekao je Vukadinović u jutarnjem programu TV Prva. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 2 godine

Marinika Tepić je, zapravo, Nataša Kandić samo u lepšem i urednijem pakovanju, ali, kao i Nata, istaknuti antisrpski šovinista. Lojalna do ludila svom poslodavcu, koga niko ne sme da dirne, ostrvila se čak i na jednog Vukadinovića koji se ni po čemu ne može povezati sa naprednjacima. Naprotiv. Ali, žena je umislila ne samo da je Ilija Čvorović, već da se, čim pusti svoju jezičinu, cela opoziciona scena postrojava kako se prohte njenom gazdi. Međutim, jasno je da nema te gadosti na koju ova Rumunka nije spremna zbog vlasti, a da nisam čuo nijednu ni najblažu osudu njenog ponašanja od strane rumunskih NVO u Srbiji, a u vezi njenog antisrpskog delovanja. Ne znam kako bi se proveo bilo koji pripadnik srpskog naroda u Rumuniji kada bi se tamo bavio sličnim rabotama.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija