• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2022

21:38

LJUDI, ZA KOGA RADI OVAJ ČOVEK?! Ponoš zapenio: Srbija mora u NATO! (Video)

printscreen

Politika

LJUDI, ZA KOGA RADI OVAJ ČOVEK?! Ponoš zapenio: Srbija mora u NATO! (Video)

Podeli vest

Đilasov kandidat za predsednik Zdravko Ponoš ne prestaje da šokira izjavama. Nakon što su se u medijima pojavile informacije da je on u stvari NATO kandidat, sada je prestao to i da krije

Ponoš je za NATO bilten tvrdio kako je za Srbiju opasno da bude vojno neutralna i priznao da je kao načelnik Generalštaba uništavao vojsku po direktnom diktatu NATO pakta


Zdravko Ponoš, bivši načelnik Generalštaba VS i kandidat za predsednika lidera SSP Dragana Đilasa, još 2008. godine otvoreno se zalagao da Srbija uđe u NATO pakt!
Ponoš je tvrdio kako je za Srbiju opasno (!?) da bude vojno neutralna država i priznao da je kao načelnik Generalštaba VS uništavao vojsku po direktnom diktatu NATO pakta. On je ovo rekao u biltenu NATO lobista koji je u okviru nedeljnika 'Vreme' objavljen 2008. godine pod naslovom 'Neutralna Srbija u NATO okruženju'.

Nije tajna

Nije nikakva tajna da su strani ambasadori i NATO otvoreno posle 2000. godine tražili od države dramatičnu devastaciju naše vojske
Vladimir Lazarević, general

Zašto je Ponoš toliko zapenio da Srbija mora u NATO, šta o ovoj temi kažu srpski generali, a šta ministar odbrane Nebojša Stefanović, kao i na kojih to 11 pitanja Ponoš ne sme da odgovori, pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Informera.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mare

pre 2 godine

Inace savetnici su mu Toni Bler i Bil Klinton,a u vojsku se izvukao da ne ide zbog dioptrije, a za vreme bombardovanja je kupio sebi stan u Bg! E Ponose,Ponose, sram te bilo a sada jos i NATO!

Milan

pre 2 godine

Pa Šormaz i još neki iz SNS su u skupštini NATO. Što to ne napišete? Nešto ste sekli snimak, providni ste.

sinisa

pre 2 godine

Ponosu ce narod reci sve sta misli o njemu na izbore 3.aprila.Srbima nije bas mozak ispiven da nista ne pamte.

Neko

pre 2 godine

Pa cekaj bre ko je ovde lud,savetnik sadasnheg predsednika je toni bler i predsednik je patriota,ponos kaze da je za to da srbija udje u nato i on je izdajnik Eto ja sam neutralan ali stvarno ruzno nisko i dvolično A da mi komentar objavite to znam da necete ali ce opek i taj neki moderator procitati i garantujem da usto kao i ja razmislja realno

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Ponosu treba suditi za izdaju drzavnih i nacionalnih interesa. Ovaj covek uopste nije Srbin on je veru prodao za dolare i kune.

Normalac

pre 2 godine

O svemu vezanom za Srbiju i NATO pitajte prvog čoveka za vezu - neustavnog vladara A Vučića i njegove savetnike Blera i Šredera.

Marcco

pre 2 godine

Hajde, pitajte se malo da li je Ponoš doživeo katarzu 6. oktobra ili je oduvek radio za NATO... a radio je na i te kako osetljivim mestima u JNA još od 1986. godine... i da li je možda direktno ili indirektno kriv za neke stvari devedesetih godina, naročito 1999. godine koje su možda imale za posledicu i "po koju" smrt u redovima njegovih kolega vojnika...

dera

pre 2 godine

Narod kaže : Od gov.na se pita ne pravi, i nemoj se na ovo uvrediti , to je ništa u odnosu na ono što ti sleduje , ne mogu to da kažem jer ne znam ni ovo dali će objaviti, no , svega lošeg čega možeš da se setiš smkatraj da sam ti rekao i da ti pripada trajno bez ostatka .

Hobit Govno Vučičević

pre 2 godine

Ti što čitaju ovo tvoje đubre i ordinarne laži, veruj mi čitaju i novine. Zajebao si se. Curi ti vreme. Nego, nemaš stenograme sa suđenja Veljku Belivuku i Marku Miljkiviću. Pročitaj na portalu N1 šta kažu, oduševio bi se.

ratko

pre 2 godine

majmuncino smrdljiva izdajnicka nadam se da ce ti Bog presuditi da se raspadnes zajedno sa onim zutim izdajicama,doduse zna se kako prolaze izdajice

zora

pre 2 godine

Ovaj covek mora u zatvor zbog izdaje vojnih tajni,vojske i drzave. ON JE IZDAJICA A TAKVIMA SE I U AMERICI, BRITANIJI SUDI.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija