• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2022

12:53

PALMA PODNEO NOVU TUŽBU PROTIV MARINIKE TEPIĆ ZBOG NAJNOVIJIH LAŽI KOJE JE IZGOVORILA

printscreen

Politika

PALMA PODNEO NOVU TUŽBU PROTIV MARINIKE TEPIĆ ZBOG NAJNOVIJIH LAŽI KOJE JE IZGOVORILA

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podneo je danas novu tužbu protiv Marinike Tepić i najnovijih laži koje je izgovorila

„Danas sam Osnovnom sudu u Jagodini podneo tužbu, zbog povrede ugleda i časti, protiv Marinike Tepić, radnice siledžije i zlostavljača žena Dragana Đilasa, zbog najnovijih laži koje je iznela u dokumentarnom filmu „Junaci doba zlog“, emitovanog 09. 02. 2022. godine na TV N1“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

„Tepić je izjavila da je navodno jedna devojka januara 2019. godine u jednom od navodnih stanova u Jagodini koji su navodno služili za podvođenje maloletnica, bila navodno seksualno toliko zlostavljana, da je navodno završila u bolnici i da su navodno lekari pozvali policiju i da je navodno došlo do smena u jagodinskoj policiji i da je navodno tu informaciju dobila od jednog navodnog policijskog službenika. Lažov Marinka Tepić je ceo taj navodni slučaj povezala sa mojim imenom. U slučaju takvih krivičnih dela mora postojati trag u bolnici ili Domu zdravlja ili u policijskim zapisnicima. Opšta bolnica u Jagodini, za koju Tepić tvrdi da se u istu prijavila navodna zlostavljana devojka, već je saopštila da takvog slučaja u toj bolnici nije bilo, odnosno da je u tom periodu koji pominje Marinika Tepić bilo pet prijavljenih slučajeva nasilja, od kojih su četiri bila među bračnim drugovima, a jedan prema starijoj osobi, te da se takvi slučajevi prijavljuju policiji i Centru za socijalni rad, te da drugih slučajeva nije bilo i da iste nije moguće prikriti imajući u vidu stroge procedure.

Marinika Tepić laže u talasima i ona je deo organizovane lažovske grupe na čelu sa siledžijom i zlostavljačem žena Draganom Đilasom, koji je pretukao svoju ženu i njenog oca pred svojom decom i za što je prijavu podnela njegova žena Iva Đilas i ta prijava je stvarna sa dokazanim delom, a što do dan danas nije procesuirano. To udruženje lažova sebe predstavlja kao političku partiju, a radi se o lažovima, prevarantima, ludacima i kriminalcima. Ona kaže da ima mnogo svedoka, mnogo žrtava i dobila je informaciju od jednog navodnog policijskog službenika. Neka kaže jednog svedoka, a da nije kriminalac i da ne laže, neka navede jednu žrtvu i neka navede ko je taj navodni policijski službenik. Sve su notorne laži od početka, niti ima svedoka, niti ima žrtava, a taj policijski službenik je izmišljen kao i sve ostalo, jer jednostavno to što ona pominje se nikada nije desilo“ kazao je Marković.

„Ja sam protiv svih članova tog udruženja lažova oličenih u Stranci slobode i pravde koji su lagali protiv mene tužbe podneo još maja 2021. godine i još uvek čekam pravdu na sudu. Tek jedno ročište je bilo prošle nedelje kada se kriminalac Branislav Radosavljević koji je šest puta hapšen zbog krađe automobila i osuđivan, nije pojavio jer ga navodno boli zub. U toj stranci, odnosno tom udruženju lažova je sve navodno. Takođe sam danas podneo još jedan podnesak protiv predsednice tog udruženja lažova u Jagodini Katarine Jokić i tražim veštačenje njenog zdravstvenog stanja“, rekao je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 2 godine

Tako je Palma, za svaku izgovorenu laž odmah pišite tužbu pa neka na sudu dokaže to što vas blati. Svaku presudu dostavite svim medijima sa zahtevom da bude objavljena u interesu javnog informisanja i oderite joj kožu, ako ništa drugo da Đilasu iz džepa izbijete nekoliko desetina hiljada € koje će dobro doći za mnogo korisnih stvari i akcija.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija