• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika

13.02.2022

16:51

LAŽNI EKOLOG SE BAŠKARI U ELITNOM HOTELU I HUŠKA NA PROTESTE! Savo Paćoti misli da se narod kopča na leđima!

Republika

Politika

LAŽNI EKOLOG SE BAŠKARI U ELITNOM HOTELU I HUŠKA NA PROTESTE! Savo Paćoti misli da se narod kopča na leđima!

Podeli vest

Savo Manojlović u narodu poznatiji kao Savo Paćoti, Rokfelerov potrčko i lažni borac za ekologiju, svoje pristalice otvoreno vuče za nos

Portal Republika, naime, došao je u posed ekskluzivne fotografije na kojoj se vidi Savo Paćoti kako bezbrižno sedi u hotelu Moskva, jednom od elitnih prestoničkih hotela u kome cene nisu baš za svačiji džep, dok istovremeno poziva svoje saborce u borbu protiv vlasti u Srbiji.

Verovatno se vodeći alanfordovskom logikom "Bolje u hotelu nego u šatoru", Malojlović se otvoreno ruga onome što navodno propagira.

Ovaj lažni borac za ekologiju, koji je raskrinkan kada je otkriveno da je njegova organizacija "Kreni pokreni" debelo finansirana parama sa Zapada, od Rokfeler fodacije pre svega, svojim najnovijim gestom samo je još jednom dokazao da su takozvani ekološki protesti samo paravan za napad na režim u Srbiji.

Podsetimo, Republika je već pisala o spektakularnom otkriću da Manojlović "fura" cipele Paćati koje koštaju oko 700 evra, dok se istovremeno prodaje maglu o navodnoj borbi za zdraviju zemlju, vodu, vazduh...

Ko ga ne zna, skupo bi ga platio.

Komentarišući očigledno licemerje Manojlović, marketinški stručnjak Nebojša Krstić kaže da lažni ekolozi organizuju lažno kampovanje samo dok su kamere u blizini.

Foto: Printscreen

Nebojša Krstić

- Sve što je vezano za njih je čista obmana građana Srbije i manipulacija ozbiljnim temama za sopstvenu korist - konstatuje Krstić.

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da u Manojlovićevom pristupu nema ničeg autentičnog, te da je boravak u Moskvi, samo odmor
od jednog performansa koji izdvodi: 

Radi se o jednoj kampanji i nije to nikakav suštinski gandijevski otpor, on je u jednom performansu koji treba da ga izdvoji kao ličnost. To što sedi u Moskvi, a ujutru ili uveče u Pionirskom parku je samo još jedan dokaz da se ne radi o pravoj građanskoj neposlušnosti zbog nekih visokih moralnih ciljeva, to je jedan kako on vidi zasluženi odmor od kampanje. U njemu nema ništa autentično. Politiku, u kojoj temu ekologije koristi kao zanimljivu i nepotrošenu, nije shvatio kao veliku ličnu žrtvu, zato ne čudi što sedi u hotelu dok propagira svoje ideje i zamara javnost sobom i svojim angažmanom - konstatuje Vuk Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladana

pre 2 godine

Izdajnik.Treba ga proterati za primer drugima!

Vladana

pre 2 godine

Izdajnik.Treba ga proterati za primer drugima!

Vladana

pre 2 godine

Sve ostalo sve je lažno, sve ostalo nije važno, sve ostalo sve je lažno...

Amater

pre 2 godine

ZASTO LAZETE EKOLOGE KADA JE OVO NAMESTAJ U SAVINOM SATORU ISPRED PREDSEDNISTVA....

kikiriki

pre 2 godine

Savo jeste plaćenički smrad, ali šef vam je izgleda bio isti takav otporaški izdajnički šljam: https://twitter.com/desetuposomuna/status/1492185676460466176/photo/1

ratko

pre 2 godine

odakle izviru ovi idioti i zasto drzava ne sankcionise takve ,prosto i jednostavno pitanje

Nena

pre 2 godine

Toliko o ekologiji, već je svima jasno da im ekologija dođe samo kao izgovor

Milan

pre 2 godine

Savo ima, Savo može, a vi ostali se mrznite dok se Savo baškari u hotelu.

Krsman

pre 2 godine

Savo Pacoti...Covek u cipelama od 350 evra. Sramota. To obican covek sebi ne moze da priusti.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija