• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.02.2022

00:32

ZDRAVKO PONOŠ PORUČIO SRBIMA IZ RS: Glavni grad vam je Sarajevo, a ne Beograd! (VIDEO)

Printscreen

Politika

ZDRAVKO PONOŠ PORUČIO SRBIMA IZ RS: Glavni grad vam je Sarajevo, a ne Beograd! (VIDEO)

Podeli vest

Đilasov predsednički kandidat, Zdravko Ponoš, gostujući na televiziji K23, poručio je Srbima iz RS da im je adresa za rešavanje problema Sarajevo, a ne Beograd

Voditelj na subotičkoj televiziji K23 pitao je "NATO generala" Zdravka Ponoša: Gde je za Banjaluku glavna adresa za rešavanje disfunkcionalnosti BiH, u Sarajevu ili Beogradu?

Đilasov pretendent za "vođstvo" Srbije i predsednički kandidat Ponoš odgovorio je "kao iz topa": U Sarajevu, naravno!

Zdravko Ponoš je po ko zna koji put pokazao da ga interes Srbije i briga za Srbe apsolutno ne interesuje i da mu je jedini cilj povratak na vlast kako bi nastavio devastaciju, kao što je to svijevremeno i učinio sa vojskom Srbije, a sve za interes svojih mentora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Odakle mu je zena odatle je i on. Njemu je izgleda glavni grad Zagreb pa bi kao rodjeni kninjanin trebao tamo da se kandiduje.

Zoran

pre 2 godine

Veliki sin svog naroda, važno da je on sve svoje dovukao u Beograd, smestio i sad zemljake uči gde im je prestonica. Bruka od čoveka, nosioc neprijateljskog pasoša.

CARDAK

pre 2 godine

Ponosu to moze biti tvoj glavni grad gad.jer tamo si rodjen .NAS GLAVNI GRAD JE BANJA LUKA I BEOGRAD!A SRBI IZ BEOGRADA CE TE PROTERATI KAD TAD!

nesa151

pre 2 godine

SVAKO KO NIJE RODJEN U SRBIJI JE GOST I NEMOZE UCESTVOVATI NA BILO KOJIM IZBORIMA .Nesvidja ti se a ti ZAPUCAJ u rodnu,jer ti nisi SRBIJANAC!

Branka Met

pre 2 godine

Zašto, generale, ne kažete Albancima sa KiM da im je glavni grad Beograd, a ne Priština. Budite kao pravi vojnik pre svega dostojanstveni i dosledni patriota, a ne glasnogovornik srpskih neprijatelja!

zora

pre 2 godine

Nekada su generali za izdaju drzave neprijatelju bili streljani.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija