• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2022

12:42

Vidim da "ekolozima" nije dosadno, imaju jagnjetine, bureka... ako treba poslaću im i čaj i kafu! ZA MENE JE VAŽNO DA RADIM ZA NAROD!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Vidim da "ekolozima" nije dosadno, imaju jagnjetine, bureka... ako treba poslaću im i čaj i kafu! ZA MENE JE VAŽNO DA RADIM ZA NAROD!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, odgovarajući na pitanje reportera Nova S o protestima ispred Predsedništva, da je za nja važnije da radi za narod nego da ispunjava želje samoproklamovanim liderima ili da gradi nečiju političku sujetu

 

- Ja svakoga dana imam proteste i pravo da vam kažem mnogo važnih i pametnih stvari sam radio. Uvek se trudim da razgovaram sa ljudima čija reč nešto znači, a sa onima koji su tu zbog sopstvene promocije i ni zbog čega drugog... ne vidim neki smisao. Ionako sam sam pogrešio oko nekih stvari, ali o tome ću da govorim kada se izbori završe. Gorko se kajem zbog svojih političkih grešaka. 

- Ali vidim da im nije dosadno, da ima jagnjetine, bureka, svega, tako da lepo im je. Ako treba da im pošaljem čaj, kafu, uvek ću to da uradim, nije problem. 

Foto: ATA Images

- Nemojte da se ljutite, za mene je da radim za narod u Mačvi, Podrinju i Jadru mnogo, mnogo važnije nego da gradim nečiju političku sujetu, ili da ispunjavam želje samoproklamovanim liderima.  

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 2 godine

bilo je i vanilica i kuvane rakije predsednice. pijani ekolozi bruka i sramota

Ekožderači

pre 2 godine

Ekolozi koji ubijaju životinjske bebe( prasiće, teliće, jagnjad...) i jedu meso- NISU EKOLOZI!!!!! Jednostavno, to jedno sa drugim ne ide. Ekolozi se zalažu za svaku vrstu ekologije: protiv fabrika za ubijanje životinja, protiv fabrika za obradu kože, krzna... Na žalost u borbi za mesne industrije( industrije smrti) se i ekolozi u Srbiji i vlast i svi drugi- savršeno slažu.

Simic Dusica

pre 2 godine

Dok se sa jedne strane otvaraju putevi,penzije povecavaju,plate rastu, sa druge strane imamo besposlicare koji unazadjuju narod .

DULE

pre 2 godine

Laznim ekolozima je bitno da se dobro jede i uzimaju pare a ne brinu za bolji zivot gradjana!

Pera

pre 2 godine

Nataša Kandić ne shvata, ali za će dobre pare uraditi sve što se traži od nje. Ona nema osećaj stida, od toga je izgleda operisana.

QRaYber

pre 2 godine

Glasač sam i član SNS-a. Protiv sam R Tinta i sličnim njima i svega što škodi našem zdravlju i našoj sredini. Preko glave mi je više prepucavanja ovako preko medija. I ako dobije SNS na izborima biću u prvim redovima da branim svoje imanje i svoje pravo na zdrav život za sebe, svoju decu i svoje unuke. A prvog kog vidim u bageru da je krenuo ...znamo šta ćemo činiti.

Vladana

pre 2 godine

Samozvanim ekolozima nije cilj da urade nešto korisno za državu nego im je cilj da reklamiraju svoju bednu politiku jer su svesni da od iste nema ništa i da je niko ne doživljava.

Vladana

pre 2 godine

Njima nije dosadno al su zato dosadili svima oko sebe.Niko ih više ni ne primećuje.

Vladana

pre 2 godine

Predsednik radi za našu državu, opozicija protiv države.Svima je to jasno.Ovi protesti su odraz njihove nemoći ali želja za senzacijom je mnogo jača.

Zoran

pre 2 godine

Sramota, kao jadni su i protestuju i traze neka prava a cinjenica je da se hrane bolje nego ja i da su za svaki dan provedenog ispred skupstine placeni od strane Dragana Djilasa i Šolaka

Sehemimi1

pre 2 godine

"Ekolozi" su samo zeljni paznje, pricanje u prazno, njihov rad se vidi uz pecenje.Nisu oni navikli na vetar, hladnocu ili neki rad... oni su za onu nasu narodnu izeru " Lezi lebe da te jedem"!

Milan

pre 2 godine

Savo je mogao da ispadne šmeker, a ispao je ogromna budala.

Milica

pre 2 godine

Ekolozi se zabavljaju i kampuju. Sve im je to placeno. Ne bi se ovi lažnjaci trosili za druge!

srce

pre 2 godine

Njima treba poslati policiju i sve ih pohapsiti i adekvatno kazniti!

Radmila

pre 2 godine

Bogami se dobro hrane protesta ti, verovatno će im se za današnji praznični dan posebno računati satnica ?

Njanja

pre 2 godine

Rad predsednika Vučića se vidi na delima i izgradnji puteva bolnica vrtića škola novih fabrika.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija