• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2022

13:40

KAD NE ZNA ŠTA DA RADI, ONA IZMISLI! Vučić o brutalnim lažima MARINIKE TEPIĆ!

Fotoilustracija/Tanjug

Politika

KAD NE ZNA ŠTA DA RADI, ONA IZMISLI! Vučić o brutalnim lažima MARINIKE TEPIĆ!

Podeli vest

Predsednik Srbije Alekdnadar Vučić rekao je danas da će se 3. aprila videti ko će da pobedi ili izgubi, ali ne u novinama, na Novoj S ili N1, u Ðilasovim i Šolakovim medijima, već na biračkim mestima


Vucić je tako odgovrio na pitanje povodom tvrdnje Marinike Tepić da naprednjaci očekuju poraz i zato spremaju batinaše za izbornu noć.


Vučić je primetio i da celog života čekate da izgubite, ali je pitanje kada i da se to neće desiti preko novina i medija.

"Pobedićemo ih ubedljivije nego ikada", poručio je Vučić, navodeći da je tim rečima juče završio obraćanje na sednici Glavnog odbora stranke i članovima rekao da nemaju razloga da binu.

Komentarišući tvrdnje o navodnom batinanju on je kazao da su to gluposti koje su na nivou izmišljanja droge u Moroviću ili slučaja Jovanjica.

"Kad ne znaju šta da rade - izmisle", naveo je Vučić.

Pretnje novinarima

"Ozbiljnije je kako i koliko prete novinarima i da će i njih da lustiraju. Ja hoću da obećam ljudima i u Šolakovim i u Ðilasovim firmama koji rade taj posao, da će uvek moći da ga rade i da postavljaju pitanja, štiteći njihove interese. Nemam problem sa tim, jer se tako ponaša odgovorna država, u slobodnoj i demokratskoj zemlji", rekao je Vučić.

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

On je ukazao da treba da bude sramota one koji prete novinarima, a ne smeju da im odgovore na pitanja i puste na konferenciju za novinare, jer, kako je rekao, nemaju dobrih odgovora.

"To govori o razlici između nas, onih koji postuju različitosti, drugačije stavove i mišljenja i spremni su da odgovaraju na pitanja koja ne moraju da budu prijatna, a ovi drugi koji nisu u stanju neka građani vide sami", naveo je Vučić.

General Stupar

Povodom ocene generala Milorada Stupara da Zdravko Ponoš nije nikakav general već mlađi referent, Vučić je rekao da je Stupar legendarni komandant 72. Specijalne brigade koju su predstavnici "dosovskog" režima ukinuli kao i legendarnu 63.Padobransku bigadu.

"Važno je pogledati vojsku iz tog perioda i vojsku danas. Zato sam srećan i zadovoljan kada takav legendarni general Stupar iz Kikinde, gde je skromno živeo, poštenjačina, junak, ratnik.., danas hvali svoju Vojsku Srbije, a koji kaže da je u to vreme vojska bila unistena", zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bubuleja

pre 2 godine

Vučić je šizofreni psihopata, a D. J. Vučićević je majmun. Marinika je as!

Simic Dusica

pre 2 godine

Marinika i ekipa su svesni da nemaju nikakve sanse na izborima, ovo je sve odraz njihove slabosti,sva ova napadanja i izmisljotine.

Simic Dusica

pre 2 godine

Tepickinih lazi nikad dosta, samo je za to sposobna izgleda mi.

Simic Dusica

pre 2 godine

Ona je bruka za zenski rod, toliko negativnosti, prosipanja lazi, manipulacije, sramota!

ratko

pre 2 godine

njih treba stvarno u ludnicu staviti i proucavati ,neko bi dobio Nobelovu nagradu ,sto Frojd nije ziv sta bi on sve naucio od ove Marinike i Djilasovskog sljama

Maja

pre 2 godine

Marinika je jedan iskompleksirani lažov. Ljubomorni su na svaki uspeh Srbije i predsednika Vučića koji je postigao, što nam je još jedan u nizu dokaza da se ona (Marinika) i njen gazda (Điki) sa ostalim kompanjonima bore samo za svoj lični interes!

Vladana

pre 2 godine

Žena izmišlja za tri medalje.Propala političarka sa velikim snovima

Vladana

pre 2 godine

Bolesna ambicija i nesposobnost.Lik i delo Marinike Tepić.

Vladana

pre 2 godine

Bilo šta da izmisli neće umanjiti dela predsednika, i želju naroda da glasa za njega.

Milan

pre 2 godine

Marinikin zadatak je da kokodače i to radi odlično.

Julija

pre 2 godine

Aleksandar Vucic zasluzuje ubedljivu pobedu.. On covek radi i bori se za svoj narod.

Anja

pre 2 godine

Mariniku Tepic ne bi trebalo vise niko da slusa. Nikad covek ne zna sta hoce da postigne a pogotovo kada prica lazi. Sve to neko vidi a postoje i nadležni organi koji mogu da je zaustave.

Mirjana

pre 2 godine

Svi dobro znamo cime se sve sluze Djilasovci, a na izborima ce biti jasno kome narod veruje

Krsman

pre 2 godine

Sa priblizavanjem izbora kod opozicije se javlja sve veci i veci strah. Ti strahovi Mariniki smanjuju percepciju i pocinju da joj se prividjaju stvari. Nasa draga "Monika Beluci" pod hitno kod lekara.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija