• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2022

12:59

Vaš posao je najteži i najčasniji! Ministar vulin obišao patrole Interventne jedinice 92!

MUP Srbije

Politika

Vaš posao je najteži i najčasniji! Ministar vulin obišao patrole Interventne jedinice 92!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Interventne jedinice 92 najveći saveznici građana u očuvanju javnog reda i mira i njihove bezbednosti i još jednom pozvao građane da poštuju i cene rad pripadnika ove jedinice koja je tu da pomogne i učini sve da naša država i naša prestonica budu sigurne i bezbedne

Ministar Vulin, koji je obišao patrole Interventne jedinice 92 i na licu mesta se uverio u njihov požrtvovan i marljiv rad, istakao je da su pripadnici ove jedinice uvek tu kada je najteže, da za njih nema praznika, te da su spremni da u svakom trenutku osiguraju bezbednost građana i savladaju kriminalce. 

Foto: MUP Srbije

- Zbog onoga što činite za naše građane, zbog spremnosti da žrtvujete i sopstvene živote kako biste sačuvali bezbednost naših ulica, država će znati da vam se oduži. Nastavićemo da ulažemo u opremu, naoružanje, vozila, ali i da poboljšavamo materijalno stanje svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, jer su to svojim radom zaslužili - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin. 

Foto: MUP Srbije

Ministar Vulin je istakao da Beograd u poslednjih 40 godina nikada nije bio sigurniji i bezbedniji, što je rezultat upornog rada pripadnika Interventne jedinice 92, ali i cele Policijske uprave za grad Beograd na čelu sa načelnikom Veselinom Milićem. 

Foto: MUP Srbije

- Obavljate jedan od najčasnijih, ali i najtežih poslova. Svakoga dana borite se sa bandama i kriminalcima koji bi da ugroze budućnost naše dece i u toj borbi imate punu podršku državnog vrha na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Nastavićemo da jačamo bezbednosni sektor, da ga opremamo, ali najvažnije od svega, za vaš uporan i pošten rad uvek ćete imati našu podršku - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin prilikom obilaska Interventne jedinice 92 u pratnji načelnika Policijske uprave za grad Beograd Veselina Milića.

Foto: MUP Srbije

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija