• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.02.2022

20:01

SKANDAL! Fontana u Zagrebu u čast "nezavisnosti Kosova"! (Foto)

printscreen Twitter

Politika

SKANDAL! Fontana u Zagrebu u čast "nezavisnosti Kosova"! (Foto)

Podeli vest

Ambasadorka Hrvatske u lažnoj državi Kosovo Danijela Barišić čestitala je "Dan nezavisnosti" tzv. Kosovu. Međutim, to nije sve. Objavila je i sramnu fotografiju iz Zagreba

Fontana u Zagrebu sija u čast tzv. nezavisnosti Kosova. Zastava lažne države pojavila se na fontani, a tu vest podelila je hrvatska ambasadorka na tzv. Kosovu.

Ovaj potez i ne čudi toliko jer ovo nije prvi put da se "mrzitelji" Srbije ujedine. 

 

 

 

Danijeli Barišić prethodno se pohvalila i čestitkom "Dana nezavisnosti".

Ovu vest podelila je na Tviteru, gde je u komentarima naišla na neodobravanje Tviteraša.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Eduard Bakarec poručnik ustašk

pre 2 godine

Familija Bakarec je u ekstazi ???

Milan

pre 2 godine

Skandal je ko je dozvolio takmičarima da Kosova da se takmiče u atletici a da na dresovima imaju amblem zastave Kosova i to sve u Beogradu. O tome ne pišete. To je skandal.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija