• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.02.2022

21:21

NAPRAVIO SAM DVE ILI TRI KRUPNE GREŠKE! Vučić: Jedna od njih je što nisam odmah reagovao kada...

printscreen

Politika

NAPRAVIO SAM DVE ILI TRI KRUPNE GREŠKE! Vučić: Jedna od njih je što nisam odmah reagovao kada...

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Tanjug govorio je o postignutom u tekućem mandatu, o greškama i uspesima

- I greške su stvarne, slava pripada ljudima koji se bore, a ne onima koji viču i kibicuju okolo. Donosio sam na desetine pogrešnih, a verujem na stotine hiljada dobrih odluka. Meni nije teško da kažem da sam pogrešio, da kažem izvini. Imam bar dve ili tri krupne greške. Jedna od tih je što nisam reagovao odmah kada sam čuo da Kina kupuje sve sirovine, sve, trebalo je da reagujemo istog sekunda, kupili bismo po mnogo nižim cenama, ali ja sam mislio i mislio, dobro, bolje ikad nego nikad, ali dobro. Nisam želeo da potrošimo toliko para i treebalo je da budem hrabriji. Zahvalan sam ljudima u Srbiji na podršci i hvala svima na većoj podršci nego što sam očekivao i što sam se nadao. Marljivo sam obavljao svoju dužnost. Nesumnjivo je da je Srbija danas daleko naprednija. Zemlja koja nije imala svoju vojsku, opremu, oružje, sada je ubedljivo najjača u regionu. Uskoro će da stiže još iz Kine, Francuske, Rusije... Bićemo još jači. Služio sam svojoj zemlji na častan način, a da li ću tražiti još jedan mandat i poverenje, doneću odluku narednih 15 dana - rekao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlatokosa

pre 2 godine

Predsedniče Vučiću, narod u Srbiji ne živi zato da bi postao slavan. Već zato što voli svoju zemlju Isvoje korene, životnu i duhovnu bazu, zato što vidi, oseća i podržava napredak. I samo napred u nove pobede. Što se tiče mešanja stranaca u izbore, Eskobar se kladio na koaliciju oko Đilasa,a Šolc na koaliciju oko Zelenovića. Zato ogromna podrška slobodnoj Srbiji čiji si ti predsednik, jer si sa svojim saradnicima i koalicionim partnerima unapredio sve, apsolutno sve oblasti života u Srbiji Dobro, radim i ja mnogo toga iz senke, jer me slava nikada nije zanimala. Samo opšte dobro I boljitak. Mir, stabilnost, prosperitet. Zdravlje, dostojanstvo ljudi, zdrava životna sredina, umetnost, nauka, sport, inovacije itd. Svako unapređenje u tom smislu uvek podržavam. Ako sam ja greška, onda ste dezinformisani. Možda sam bila prestroga u nekim trenucima, jer postavljam lestvicu visoko, očekujem odgovornost, ali svakako nisam rušitelj, mrzitelj, autošovinista, već pregalac i pozitivac. Meni slava ne treba , naročito ne u politici. Ogromnu podršku vam šaljem kao i SNS listi.

Jeka

pre 2 godine

Niko nije idealan i bezgrešan ali Vučić je najbolji predsednik koji može da vodi našu zemlju a to je dokazao radom,trudom i rezultatima!Dok su drugi pljuvali po njegovoj deci on je radio za svu decu Srbije.

Nina

pre 2 godine

Svako ko radi greši. Samo veliki ljudi priznaju svoje greške. Vučić nema problem da prizna svoje greške,za vreme svog mandata napravio je 2,3 greške ali nijedna od njih nije bila pogubna za Srbiju. Na vreme je ispravljao svaku svoju grešku.

Filip

pre 2 godine

Ko radi taj i greši, samo neradnici nemaju ni grešaka, osim jezika, a Vučić je uradio toliko dobrih stvari za Srbiju!

Milan

pre 2 godine

Nije pitanje da li će Vučić tražiti novi mandat, već da li ga narod i dalje želi na mesto predsednika. A narod ga želi! Mora da posluša volju naroda, kao što je to uvek do sada činio.

Joca

pre 2 godine

Ko radi taj i greši. Nijedan predsednik Srbije nije uložio toliko rada i truda za svoj narod kao što je predsednik Aleksandar Vučić. Građani žele da nastavite da se borite za njihovu bolju budućnost.

Milan

pre 2 godine

Bolje raditi, pa nešto i pogrešiti, nego ništa ne raditi, a srugima tražiti šta su pogrešili.

shira elijah

pre 2 godine

pozdrav svim mojim prijateljima vani, svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao šala za neke ljude, a drugi su rekli da je nemoguće. Moje ime je Shira elijah i sretno sam oženjen, dvoje djece i ljupkom ženom. Mojoj obitelji se dogodilo nešto strašno, ostao sam bez posla, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogao brinuti o sebi i potrebama. Moja obitelj. Ona i moja djeca u tom trenutku. Uspio sam devet godina, nijedna žena me neće podržati da se brinem o djeci. Pokušavam poslati testove svojoj ženi, ali ona me blokira u komunikaciji s njom. Pokušavam razgovarati s njenom prijateljicom i obitelji, ali još uvijek znam da mi netko može pomoći i prijavio sam se tada na toliko prijatelja, ali oni me i dalje neće zvati, sve dok ne dolazi vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Kad sam sreo svog starog prijatelja objasnio sam sve svoje poteškoće i on mi je pričao o sjajnoj osobi koja mu pomaže da nađe dobar posao u kompaniji Coca Cola i rekao mi je da piše, ali ja sam osoba koja nikada ne vjeruje u pravopis, ali ja odlučio probati i dr. Apata me uputio i pokazao što da radim. U sedam dana ručka čarolija. Slijedite sve upute i dobro učinite ono što je tražio od mene. Dr. Apata je siguran da će sve proći kako treba i da će me supruga ponovno vidjeti nakon prekrasnog posla dr. Apate. Nazvala me supruga na nepoznati broj i ispričala mi se i rekla mi da joj jako nedostajem i da se naša djeca i moja žena vraćaju kući. Danas vodim tvrtku Paragon u SAD-u. Preporučam vam da ako imate bilo kakvih problema pošaljete e-poštu na ovaj {drapata4@gmail.com} ili WhatsApp preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. APATA. i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti. Želim vam najbolje .......

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija