• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2022

08:34

MUČENI DODIK MORAĆE DA PODRŽI NATO DA BI SARAĐIVAO SA "PREDSEDNIKOM PONOŠEM"

Fotoilustracija/Tanjug/Beta

Politika

MUČENI DODIK MORAĆE DA PODRŽI NATO DA BI SARAĐIVAO SA "PREDSEDNIKOM PONOŠEM"

Podeli vest

Đilasov kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš rekao je u emisiji na Nova S da ne može da zamisli da srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik bude gost na proglašenju "njegove pobede" 3. aprila

 

Na pitanje voditeljke da li bi mogao da zamisli da, ako pobedi na izborima, na bini bude i Milorad Dodik, Đilasov Zdravko Ponoš kaže:

- To svakako ne mogu da zamislim! To je nemoguća situacija da bi Dodik bio gost na proglašenju moje pobede! 

Izgleda da će Dodik morati da podrži NATO kako bi mogao da sarađuje sa "predsednikom Ponošem".

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
caslav

pre 2 godine

Ponoš je malo pobrkao lončiće. Nemoguća je njegova pobeda. Što babi milo to joj se snilo.

Nenad

pre 2 godine

Niko ne može da zamisli da ova protuva bude izabrana za predsjednika Republike Srbije

Posmatrač

pre 2 godine

Znači nema dileme, kad bi kojim slučajem Ponoš pobedio na izborima, za manje od godinu dana imali bi sigurno novu Oluju i karavane izbeglica preko Drine. Plaćenici su toliko drski da ni ne pokušavaju da sakriju svoje namere. Na svu sreću narod će to "nagraditi" 3. aprila ...

Sasa pariz

pre 2 godine

Pa neznam o cemu ponos masta. Nikad pravi Srbin nece da stane pored njega! Jel njemu mesto nije na presednickim izborima nego u zatvor, kao drzavni neprijatelj.a Dodik ce normalno pored vucica. Od: nikad vise olos na vlast, nego pravi srbi !

bobnnett

pre 2 godine

Da bi postao predsednik potrebna su i preostala dva aktera akcije "ĆURAN"-i, Tadic i Sutanovac. A previše ćurana na izborima nikada ne daje željeni rezultat.

Vla

pre 2 godine

Ovaj dezerter ne samo sto je dezertirao vec je i arogantan, pored kupljenih diploma, jer general nije, jos se drsko ponasa, on bi sve uradio kako bi se uvlacio nekom u du e, dezerteri nam ne trebaju u drzavi

lala

pre 2 godine

A ko normalan može da zamisli tvoju pobedu bedo ljudska?

Beograd

pre 2 godine

Ovaj jadnik i liku Ponosa nikada ali nikada nece biti moj predsednik. Nesposoban da bude komandir voda sa 10 do 30 ljudi , premestaju ga za referenta i postaje posle NGS vojske . To nigde u svetu se nije desilo i takav da bude predsednik , fuj.neka se vrati odakle je dosao da ne zagadjuje vise Srbiju.

laki

pre 2 godine

Djilas i Ponos zive u nekom svom apstraktnom svetu i pricinjava im se pobeda na izborima. Pa Zdravko Pomosu ti nemozes da pobedis ni na izborima u svonon zgradi. Zgadio si se celom Srpskom narodu z a ceo zivot. Bolje bi ti bilo da biras rupu u koju ces se zavuci. Mada muslim da vec imas spremnu rupu kod tvoki NATO gazda, ako te i oni ne sutnu mkgom u du.e.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija