• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2022

19:08

EMIR KUSTURICA NA ČELU CENTRALNOG POZORIŠTA RUSKE ARMIJE!

Politika

EMIR KUSTURICA NA ČELU CENTRALNOG POZORIŠTA RUSKE ARMIJE!

Podeli vest

Raša Tudej prenosi da je čuveni srpski reditelj Emir Kusturica postao glavni reditelj pozorišta ruske armije

Slavni reditelj Emir Kusturica prihvatio je ponudu ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua da preuzme mesto glavnog direktora Centralnog pozorišta ruske armije, saopštila je portparolka Ministarstva odbrane Rusije Rosijana Markovska.

Prema njenim rečima, Šojgu se u ponedeljak sastao sa Kusturicom.

Ministar je istakao dugogodišnje prijateljske odnose sa Kusturicom, njegov talenat i veliki rad koji dolazi iz srca.

Ističući Kusturičinu ulogu u očuvanju i razvoju najboljih tradicija ruske kulture, Šojgu mu je ponudio mesto glavnog režisera Centralnog akademskog teatra ruske armije", rekla je Markovska.

PUTIN USKORO POTPISUJE DEKRET O PRIZNANJU DNR I LNR, O TOME OBAVESTIO MAKRONA I ŠOLCA! Presuda je stigla, čeka se obraćanje građanima Rusije!

Scena Pozorišta ruske armije ima veliku istoriju i tradiciju. Kreativni planovi na novoj poziciji su da se radnje poznatih filmova prenesu u pozorište, na primer, 'Ždralovi lete', 'Život je čudo' i drugi", citirala je Markovska Kusturicu.

MOSKVA NIJE HTELA DA PONIZI AMERE, ALI JE KINA ODBILA DA ĆUTI! Posle neverovatnog manevra SU-35, piloti SAD odbili da nastave misiju!

Ona je dodala da je reditelj izrazio nadu da je za njega velika čast da prihvati ponudu i da je naglasio da će „u svetu u kome se vrednosti veoma brzo menjaju" nastojati da zadrži klasične vrednosti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija