• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2022

17:43

NEBOJŠA BAKAREC: Đilasovi PUF-ovci razvalili Đilasovog Ponoša!

privatna arhiva

Politika

NEBOJŠA BAKAREC: Đilasovi PUF-ovci razvalili Đilasovog Ponoša!

Podeli vest

Haos u redovima đilasovaca dostiže neslućene razmere. Đilasovi funkcioneri iz Zrenjanina, poznati kao PUF – Pokret udruženih fantoma, Milan Pernat i Miljan Čičić su juče 24.02.2022. na Đilasovim medijima lansirali svog kandidata za predsednika Srbije – magarca, kao kontrakandidata SSP i opozicije, Zdravku Ponošu!

Problem je u tome što Đilas već ima svog kandidata za predsednika – Zdravka Ponoša. Pernat i Čičić su funkcioneri Đilasove stranke SSP u Zrenjaninu. Supruga Milana Pernata je Sonja Pernat, predsednica zrenjaninskog odbora SSP. Štaviše, Sonja Pernat se nalazi na 73. mestu Đilasove i Marinikine poslaničke liste.

Kandidat te liste, Đilasa, Marinike i Sonje Pernat za predsednika Srbije je Zdravko Ponoš. Sa druge strane, kandidat Đilasovih funkcionera Milana Pernata, supruga Sonje Pernat, i Miljana Čičića, za predsednika Srbije je  - magarac! Sad se postavlja pitanje – ko je kandidat Đilasove koalicije za predsednika – magarac ili Zdravko Ponoš? Ili Milan Pernat, Miljan Čičić i Sonja Pernat poručuju da je Zdravko Ponoš magarac?

Foto: printscreen privatna arhiva

 

„Da je Srbija zemlja u kojoj je sve moguće, možemo svakodnevno da vidimo, pa što onda ne bi i prava opozicija imala svog simpatičnog trojanskog magarca“, navodi se u saopštenju PUF-a i u video klipu Pernata i Čičića. Kao što vidite Milan Pernat i Miljan Čičić poručuju da je magarac kandidat opozicije.

Foto: printscreen privatna arhiva

 

Dakle, funkcioneri Đilasove opozicione stranke SSP iz Zrenjanina, a supruga jednog od njih je Đilasov kandidat za poslanika, tvrde da je Đilasov kandidat za predsednika – magarac. Time tvrde da predsednički kandidat SSP nije Zdravko Ponoš. Da li su PUF-ovci nezadovoljni zbog toga što i oni nisu na poslaničkoj listi, ili su nezadovoljni neprolaznom pozicijom Sonje Pernat, to je pravo pitanje.

Foto: printscreen privatna arhiva

 

Milan Pernat i Miljan Čičić su nasilnici, poznati po tome što su u martu 2019. prilikom Đilasovog napada na RTS, u zgradu javnog TV servisa uneli električne testere kojima su hteli da zastraše zaposlene novinare, ili nešto još gore. Prilikom napada na RTS, uništavane su prostorije i mobilijar televizije, prećeno je novinarima, i novinari su bili su onemogućeni u vršenju svog posla dugi niz sati. Posle toga su uhapšeni. Milan Pernat i Miljan Čičić su bili osumnjičeni za krivično delo nasilničkog ponašanja na javnom skupu u saizvršilaštvu iz člana 344a stav 1. Krivičnog zakonika u vezi člana 33. Krivičnog zakonika.

Supruga Milana Pernata, Sonja Pernat, privođena je zbog nasilja koje je organizovala kao predsednica Đilasove stranke SSP u Zrenjaninu, 27.11.2022. Ona je tada organizovala napad na članove SNS koji su se ukrcavali u autobuse, u želji da idu na Skupštinu SNS u Beograd. Srećom, povređenih nije bilo.

Foto: printscreen privatna arhiva

 

Na izborima 2016. smo već imali jednu magareću epizodu kada je Đilasov potpredsednik Borislav Stefanović promenio kršteno ime u nadimak, jer je pogrešno popunio izborne liste. Umesto da ispravi liste, on je promenio kršteno ime. Time je ušao u anale magareće politike.

Ovakav haos i svađe ne treba da nas čude. Đilas i Jeremić su imali teške svađe u vezi Ponoša. Đilas je nametnuo Ponoša, a Vuk Jeremić lično bojkotuje kampanju koalicije u kojoj se nalazi njegova Narodna stranka. Takođe, politički pokret „Skupština slobodne Srbije“ je napustila Đilasovu koaliciju uz međusobne optužbe. Tako sada imamo podsmevanje Đilasovih funkcionera iz Zrenjanina, Pernata i Čičića, sopstvenom, tj. Đilasovom kandidatu za predsednika, Zdravku Ponošu koga proglašavaju za magarca. Pravo pitanje je da li će PUF-ovci da lansiraju i svog kandidata za gradonačelnika Beograda, u vidu nekakvog matorog jarca?

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija