• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2022

18:43

VELIKU ŠTETU SU NAM NANELE LAŽI OPOZICIONIH MEDIJA!

printscreen

Politika

VELIKU ŠTETU SU NAM NANELE LAŽI OPOZICIONIH MEDIJA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se naciji i govorio o lažnim vestima koje su kružile tokom dana da je navodno, Srbija, odbila zahtev EU da prizna poštovanje teritorijalnog integriteta Ukrajine

- Razgovarao sam sa patrijarhom Porfirijem. Taj razgovor je bio prijateljski. Neko bi rekao da sam molio za blagoslov, a najviše za savet, predočio sam mu sa čime se suočavamo. Ja sam ga upoznao sa svim i on je čovek koji razume sve sa čime se Srbija suočava. Fon Kramon je govorila da ne smemo da ugrožavamo teritorijalni integritet Ukrajine. Nakon što je Ana Brnabić saopštila i demantovala vest da Srbija navodno neće da podrži teritorijalni integritet Ukrajine, možete zamisliti koliku nam je štetu to nanelo. Satima posle demantija ta vest je i dalje stajala. Smatram da Viola Fon Kramon treba malo da se uozbilji ili da ne govori gluposti. Nije slučajno postala albanska ikona na KiM i ona koja našoj zemlji može svašta da uradi. Dobro je i lekovito za sve nas da jedni drugima kažemo u lice šta mislimo. Ovako se plašim da je promašila sve što je pričala - rekao je Vučić.

Na pitanje novinarke N1 Žakline Tatalović o sankcijama Rusiji i osude dejstava u Ukrajini, predsednik je rekao:

- Bez obzira na demanti Ane Brnabić, vi ste tu vest držali tri sata i nanosili štetu našoj zemlji. Mi smatramo veoma pogrešnim kršenje teritorijalnog integriteta Ukrajine i mi smatramo da je ta odluka veoma jasna - kaže Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Koja

pre 2 godine

Ne obazirite se na njih. Doneli ste najbolju moguću odluku. Građani Srbije Vas podržavaju.

Rade R

pre 2 godine

Njihov gazda je Đilas, on ih plaća da lažu!

Petar

pre 2 godine

Cela Srbija zna ko su N1 i ko stoji iza njih drugacije ponasanje se nije moglo ni ocekivati od tih tzv.nezavisnih medija a nezavisni su kao i Skotska od UK.Svakako da su i oni jedan od mehanizma zapada da vrse pritisak i na javnost i na drzavu u vezi odluka o stavu prema krizi u Ukrajni svakako isticajuci zapadne interese pre svega.

Dusica

pre 2 godine

Takvi mediji kakve su N1 ne rade u interesu drzave jer ih placaju organizacije kojima nije u interesu stabilnost drzave vec naprotiv destrukcija i destabilizacija. Oni i sluze svsi da podele javnost nazalost, ima i onih koji slepo veruju u njihovo nezavisno informisanje.

Komsija

pre 2 godine

Kako placaju ovu jadnu Zaklinu, u kunama ili rajhsmarkama?

Jovana

pre 2 godine

Tajkunski mediji su placeni da pisu lazi koje imaju stetan efekat po nasu drzavu! Sram ih bilo sto rade protiv sopstvene drzave!

i u tom smislu

pre 2 godine

Doneta je najbolja moguca odluka i svi to znaju. Zivela Srbija!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija