• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.02.2022

22:50

Napredak u dijalogu Beograda i Prištine!

Tanjug

Politika

Napredak u dijalogu Beograda i Prištine!

Podeli vest

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da je na petom sastanaku eksperata Beograda i Prištine u okviru Radne grupe za registarske tablice došlo do napretka u boljem razumevanju svih postojećih opcija koje su im predstavljene

Miroslav Lajčak objavio je na Tviteru da je u Briselu održan peti sastanak eksperata Beograda i Prištine u okviru Radne grupe za registarske tablice i da je bilo napretka.

- Stručnjaci su napredovali u boljem razumevanju svih postojećih opcija koje su im predstavljene. Ohrabrujem ih da nastave da se konstruktivno angažuju - naveo je Lajčak na Tviteru.

Prvi sastanak Radne grupe za iznalaženje trajnog rešenja za registarske tablice, formirane u septembru u cilju prekida blokada na administrativnim prelazima, održan je 21. oktobra u Briselu, a dogovoreno je da će rezultati biti predstavljeni za šest meseci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

"Svakoga dana u svakom trenutku sve više napredujem"! Miroslav Lajčak pred ogledalom! Sve više para na bankovnom računu! U tom smislu je taj napredak!

SUMANUTO! KURTI ODGOVORIO LAJČAKU!
Politika

SUMANUTO! KURTI ODGOVORIO LAJČAKU!

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti rekao je da je formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO) u suprotnosti sa takozvanim ustavom Kosova i Metohije i da tamo nema potrebe za, kako je rekao, "zajednicom koja povećava tenzije i narušava odnose", prenela je "Koha"

02.02.2022

18:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija