• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2022

21:30

ANA BRNABIĆ OBJASNILA TADIĆU: Tačno je da sam nekad bila za DS i zato se danas BORIM PROTIV VAS, jer sam tada glasala za UPROPAŠTAVANJE SRBIJE!

Printscreen

Politika

ANA BRNABIĆ OBJASNILA TADIĆU: Tačno je da sam nekad bila za DS i zato se danas BORIM PROTIV VAS, jer sam tada glasala za UPROPAŠTAVANJE SRBIJE!

Podeli vest

Gosti večerašnje emisije Hit Tvit na TV Pinku su premijerka Srbije, Ana Brnabić, Lider SDS-a Boris Tadić i predsednik SPS-a Ivica Dačić

Na samom početku voditeljka Verica Bradić rekla je kako se na Tviteru povela velika polemika zbog Tadićevog gostovanja, na šta je lider SDS rekao kako je tu da bi se obratio građanima.

Hajde i da kažem, došao sam zbog toga da se obratim građanima, a ne Ivici Dačić ili Ani Brnabić. Tu sam posle 10 godina. Stojim pred građanima i nemam nikakav problem - rekao je Tadić.

Ja moram na "Vi", vidite koliki je to stepen ludila, kada je on prihvatio da dođe u emisiju, sada se pojavilo, da je on u kolaboraciji sa nama - istakao je Dačić.

Foto: Printscreen

Ne znam da li hoće gospodin Tadić da nas vrati u prošlost i da se obračunava sa nama - kazala je Brnabić.

- Za koga ste glasaili 2012. godine? - pitao je Tadić.

- Glasala sam za Tomislava Nikolića - kazala je Brnabić.

- Sami ste rekli da ste tada bili za DS - nastavio je Tadić.

- 2008. godine sam bila za DS, ali da Vam kažem, utoliko više se borim sada, protiv toga, jer sam bila jedna od tih koja je svoj glas davala za upropaštavanje Srbije, jer tada nije bilo slobodnih medija - dodala je Brnabić.

Foto: Printscreen

Tadić je zatim počeo da viče na Brnabić, a nakon njene reakcije, rekao je kako on samo tako priča.

- Ne morate da vičete na mene - rekla je Brnabić.

- Ne vičem, govorim snažno, jer imam svoja osećanja i emocije - pravdao se Tadić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Brnabić se pokvario još na početku emisije

Laza Lazarevic

pre 2 godine

Brnaba trokira,naviko na Pinku laganica kad ono

Šefik

pre 2 godine

Hoce li ćale izdrzati celu emisiju? Mora se podmazati vec trokira

Chgh

pre 2 godine

Objasnila je još jednom svojim nemuštim jezikom, glupana

Ceca

pre 2 godine

Nažalost, pobegla sam sa "Pinka" jer ne mogu da slušam Tadićeve egocentrične tirade. Odmah me podseti na ono jezivo vreme. I tada mi je po nekoliko puta dnevno "iskakao" iz frižidera. Mogu da zamislim kako bi se on, u ovo današnje teško vreme, nosio sa problemima i kosa mi se digne na glavi!!!

Sini

pre 2 godine

Mislim da je i ona danas i dalje zuto nastrojena, jer jos vise unistava Srbiju... Jednom zuta-uvek zuta....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija