• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2022

15:55

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao novoizgrađenu Policijsku ispostavu na Zlatiboru

MUP Srbije

Politika

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao novoizgrađenu Policijsku ispostavu na Zlatiboru

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas prilikom obilaska novoizgrađene zgrade Policijske ispostave Zlatibor da država Srbija, zahvaljujući odgovornoj i mudroj politici koju vodi njen predsednik Aleksandar Vučić, intenzivno ulaže u jačanje i opremanje policije

Ministar unutrašnjih poslova je poručio da država ulaže u izgradnju i renoviranje policijskih objekata, ulaže u nabavku savremenih vozila i oružja, ali je isto tako podvukao da država Srbija izuzetno vodi računa i o materijalnom položaju i statusu pripadnika policije. 

Ministar policije Aleksandar Vulin naglasio je da je Zlatibor mesto porodičnog turizma i da će nova Policijska ispostava doprineti većoj bezbednosti ove planine, te da je još jednom poslata jasna poruka da kriminalci nisu dobrodošli na Zlatibor. 

„Zlatibor je mesto porodičnog turizma. Hoću da bude bezbedan i miran. Zlatibor neće biti mesto gde bahati kriminalci pokazuju moć i novac. Nova Policijska ispostava sa znatno većim brojem zaposlenih pomoći će da Zlatibor bude bezbedan i siguran. A da kriminalci, bez obzira dolazili iz Srbije, Crne Gore ili Bosne i Hercegovine znaju da nisu dobrodošli", istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

„Izgradili smo novu Policijsku ispostavu na Zlatiboru, novu policijsku ispostavu na Кopaoniku, renovirali smo značajan broj policijskih i vatrogasnih stanica. Nastavljamo dalje da ulažemo u infrastrukturu Ministarstva unutrašnjih poslova. Nastavljamo da ulažemo u nabavku opreme, vozila, uniformi, jer svako ulaganje u policiju je ulaganje u našu sigurnu i stabilnu budućnost“, poručio je ministar policije Aleksandar Vulin nakon obilaska Dežurne službe i prostorija novoizgrađene Policijske ispostave Zlatibor. 

Ministar policije Aleksandar Vulin naglasio je da policijske ispostave, stanice i uprave u koje decenijama unazad nije ulagano, biće renovirane, a tamo gde je potrebno biće izgrađene nove.  
 
„Zanavljanje i modernizacija opreme podižu efikasnost srpske policije. Cenimo svako ulaganje države u policiju, zahvalni smo svojoj državi na podršci i pomoći. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova danonoćnim radom, trudom i upornim zalaganjem daće pun doprinos u očuvanju  bezbednosti naše zemlje, njenom napretku i prosperitetu", naglasio je ministar policije Aleksandar Vulin.
 
Načelnik Policijske uprave u Užicu Saša Misailović i rukovodioci ove uprave referisali su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu o stanju bezbednosti na teritoriji koju pokriva Policijska uprava Užice i zahvalili se ministru policije na ličnoj inicijativi da se izgradi moderna i savremena Policijska ispostava na Zlatiboru koja doprinosi većoj bezbednosti turista, ali i svih meštana Zlatiborskog okruga. 

Nova Policijska ispostava Zlatibor sagrađena je na parceli površine 1.650 metara kvadratnih, a u okviru objekta nalaze se i dežurna služba, kancelarije, garaže i druge prostorije opremljene za rad policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 2 godine

E moji koja.,, ISPOSTAVA,, tako pišu i zovu Jutarnji, Večernji, Indeks i dr hr mediji

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija