• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K1

15.03.2022

12:04

SRAM VAS BILO, ODMAH IZLEĆETE NAPOLJE! Jovana Joksimović IZMARŠIRALA ĐILASOVOG KUMA IZ STUDIJA! (VIDEO)

printscreen

Politika

SRAM VAS BILO, ODMAH IZLEĆETE NAPOLJE! Jovana Joksimović IZMARŠIRALA ĐILASOVOG KUMA IZ STUDIJA! (VIDEO)

Podeli vest

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Ðorđević i voditeljka Jovana Joksimović žestoko su se posvađali jutros u Uranku na K1 televiziji

Jovana je bila primorana da iz studija izbaci kuma Dragana Đilasa, Mlađana Đorđevića, koji je ničim izazvan počeo da urla u emisiji i naziva predsednika Aleksandra Vučića izdajnikom, iako to nije bila tema emisije.

Foto: printscreen

Nenad Čanak, Jovana Joksimović i Mlađan Đorđević

Jovana mu nije dozolila da govori o ljudima koji nisu u studiju:

- Ne možete da pričate o ljudima koji nisu ovde!

Međutim Đorđević je nastavio da histeriše, pa je zatim optužio voditeljku da je sa svojim suprugom Željkom Joksimovićem kupila Tanjug i osnovala televiziju K1 na nelegalan način.

Đorđević: Znate čija je ovo televizija. Tanjug ste tek tako kupili i dobili. To vi meni hoćete da kažete. Pa šta se ja zakopčavam na leđa.

Jovana: Ja hoću da vam kažem da treba da vas bude sramota!

Đorđević: Vas treba da bude sramota!

Jovana: Mene, zašto?

Foto: printscreen

Jovana Joksimović pobesnela

Đorđević: Zato što ste u sistemu koji uništava ovu zemlju.

Jovana: Da vam kažem, sram vas bilo.  Sada ću da vas izbacim napolje.

Đorđević: Ne možete vi mene da izbacite napolje.

Jovana: Ej, reklame. Odmah izlećete! Izletećete napolje!

Đorđević: Sram vas bre bilo! Vi ste mediji koji ograničavate meni da govorim. Da se ja bavim Čankom? Šta je meni Čanak problem, meni je Aleksandar Vučić problem.

Foto: printscreen

Mlađan Đorđević

Jovana: Jeste li dobili priliku da razgovarate na neku temu? Ja vam kažem šta je tema. Da ste imalo pristojni znali biste kada vas neko pozove da govorite na neku temu, na tu temu pristanete da razgovarate i razgovarate. Kažem vam ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik...

Đorđević: Ma kome vi to kažete?

Jovana: Vama kažem i kraj priče.

Đorđević: Kako vi to meni možete da zabranite da govorim?

Jovana: U mojoj emisiji ne možete.

Đorđević: Šta ste vi?

Jovana: Šta sam ja? Urednik emisije. I vi meni pričate kako ste kupili Tanjug i vi se ne zakopčavate na leđa. Ma 'ajde! Sramota! Reklame!

Celu svađu pogledajte na snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drazen

pre 2 godine

Jovani joksimovic skidam kapu. Svaka čast Jovana

miki

pre 2 godine

Majko mila kakva je ovo sirovina i prostak. Dzabe im odela i fakulteti kad ne znaju ni da razgovaraju kao ljudi. I sad ti glasaj za takve. Strahota. Idem sutra da se uclanim u SNS.

Ljuba

pre 2 godine

Lopuza ko i njegov kum, hoce da ga opere preko televizije, ali se malo z....

Jamezdin

pre 2 godine

Bravo Jovana! A ovog incest Djilas placenika na vešala pod hitno jer nije ni za neuropsihijatariju da ne troši državu lečenjem.

Gloski

pre 2 godine

Ovakva stoka ne postoji na svetu,u stalama je stoka kulturnija od ovog gos.

paki

pre 2 godine

Ovakve odmah izbaciti iz svih pojavljivanja na medijima i društvenim mrežama. Dokle da trpimoda svako vređa koga hoće bez dokaza i posledica?

Kaya

pre 2 godine

Njihovu televiziju ne pratim i samo sam zbog Vas otvorila vest, pa i klip.. Strasno.. Ovog idiota masakrirase kompleksi..

Pera

pre 2 godine

Mladjan Djordjević je svinja jedna nevidjena (uz izvinjenje životinjama). Pored toga i jezivo glup čovek koji se ili retko ili nikada ne vidja. Volio bih samo da znam gde je pelcovan pa da ne pocrveni od silne laži. Bravo za voditeljku, malo ko ima hrabrosti kao ona.

Penzionerj

pre 2 godine

Bravo Jovana!!! Baš on ima nekoga da kritikuje. Zahvaljujući što imamo "perfektne" sudije i tužioce, sreća naša. Ne znam zašto ovog ništaka Čanka svi pozivaju, autonomaša i mrzitelja sve što je Srpsko. Najcrnji izdajnik.

Rade R

pre 2 godine

Čovek je samo isprovociran! Prvo od onog izdajnika Čanka a onda i od strane sujetne voditeljke! Gledao sam celu emisiju! Čovek se nije snašao! Pa ko da ne poludi pored onog ljigavog namazanka Čanka! Naravno da se ne slažem sa Mlađanom Đorđevićem po pitanju ove vlasti i predsednika Aleksandra Vučića!

dera

pre 2 godine

To kad se takva baraba pojavi pozoveš obezbedjenje i marš napolje . Ako nešto kao sagovornik imaš da kažeš to uradiš pristojno , argumentovano , naravno uslov je da je to tema razgovora na koju si pristao . Krajnje je nevaspitano pogotovo za nekoga ko bi da bude političar da ovako zabalavi , to je ostrašćenost , a velika joj je mana što ona ne daje rezultate , samo blamiranje i primitivizam .

sombor

pre 2 godine

Opa vidi ti ovog idiota isti je kao gazda ma to treba namlatiti pa neka se dere na svoju mamu ovakve budale da vode drzavu Boze pomozi

Sima

pre 2 godine

Kum ozgubio kompas, Kum djiki nece proci ni cenzus,a pare dao.majko moja al zapenio.

Camil

pre 2 godine

Kakvo prostacko nastupanje i to bi u politiku. Bravo Jovana pokazali ste mu kako treba da se ponasa.

Fikus

pre 2 godine

Ne razumem zašto ovakvi likovi uopšte dobijaju i 5 sekundi na bilo kojoj TV - ta budala nije mogla da skupi ni toliko pristalica koji bi potpisali njegovu kandidaturu pa zato pravi skandal u RIK donošenjem praznih kutija pa izjavljuje kako da se radi o nekakvom "političkom performansu". Doduše i onaj bizgov koji je sedeo preko puta njega nije mnogo bolji ali bar se ne ponaša kao divljak.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija