• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.03.2022

11:28

Vučić primio je akreditivna pisma ambasadora Libije!

Tanjug/Sava Radovanović

Politika

Vučić primio je akreditivna pisma ambasadora Libije!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma ambasadora Države Libije Mohameda Galbuna, izrazivši uverenje da će uspešno da obavlja tu odgovornu diplomatsku dužnost, s obzirom na to da je već radio i školovao se u Beogradu


Predsednik Vučić je istakao da dve zemlje povezuje višedecenijsko prijateljstvo i da se zato u Srbiji s pažnjom prate događaji u Libiji, uz želju da tamo preovlada stabilnost, koja bi omogućila ekonomski razvoj, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Predsednik Vučić je rekao da možemo da radimo na uvećanju ekonomske razmene i saradnje u svim oblastima društvenog života.

Ambasador Galbun je rekao da mu je cilj da tokom ambasadorskog mandata odnose između Srbije i Libije vrati na nekadašnji nivo i još više unapredi.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 2 godine

I za Srbiju i za Libiju je jako bitna medjusobno dobra saradnja

Nada

pre 2 godine

U Srbiji su se skolovali mnogi uspesni vladari koji su iz tog perioda mogli da ponesu samo pozitivna iskustva i uspomene.

Dejan

pre 2 godine

Novi ambasadori su dobrodošli u Srbiju. Vrlo jaka spona su između Srbije i zemalja iz kojih dolaze, koje predstavljaju. Želim im da im Srbija bude dom, u kojoj će se osećati dobro.

Dušan

pre 2 godine

Libija je višedecenijski prijatelj najpre SFRJ, a zatim i Srbije ili bolje rečeno zvaničnog Beograda. Sa prijateljima je potrebno da unapređujemo bilateralne odnose stalno.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija