• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.03.2022

13:35

Meni je drago da ćete vi sa N1, Nova S, Adria... kako god da se zovete, konačno moći da uđete u brzi voz!

printscreen

Politika

Meni je drago da ćete vi sa N1, Nova S, Adria... kako god da se zovete, konačno moći da uđete u brzi voz!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je odgovarajući na pitanje Newsmax Adria da je srećan što će i oni moći da se provozaju novim brzim vozom i da uživaju blagodeti dobrog rukovodstva

 

-  Zahvaljujem se poštovani gospodine Živko sa N1... Nije N1, nego ova druga, Željko sa Nova S... Newsmax Adria, je l to to ili sam ja to nešto pobrkao? Nisam mnogo pobrkao, isto mu dođe, iste gazde. Dakle, svo poštovanje vama i hvala vam na tim divnim pitanjima. 

- Što se tiče rokova, moja želja je bila da to bude brzo završeno. Naravno, mi nismo bili u stanju da izvršimo eksproprijaciju na vreme i milion drugih stvari, ali sam ponosan na činjenicu što ćete vi sa N1, Nova S, Adria i kako god da se zovete moći da uđete konačno u brzi voz jer oni koje danas podržavate, dok su oni bili na vlasti, niste mogli da uđete ni u jedan voz, a da ne snosite posledice teških fizičkih povreda i da ne putujete od Novog Sada do Beograda 2,5 sata sa onim stajanjem u Inđija pustari, Čortanovcima... 

Mnogo sam srećan što se veliki deo stvari promenio i što ćete moći da uživate blagodeti dobrog rukovodstva, al rekao bih i dobrog izbora građana Srbije, čestitam na tom izboru. Ja verujem da će u subotu to biti završeno, a pomereno je od 15. na 19. zato što sam želeo da prisustvuje mađarsko rukovodstvo zajedno sa nama i to jedini razlog za tri ili četiri dana pomeranja.

Vučić je napomenuo da pruga nije mogla brže da se otvori zbog složenog testiranja pošto je rađena u dve deonice, kao i da je pruga za brzinu od 200 km/h morala da prođe posebne testove, analize šine i vozova...

- Mnogo sam srećan što smo to uradili, jer to pokazuje razliku između moderne i uspesne Srbije i Srbije za koju se zalažu oni koje podržavaju pojedini mediji u zemlji.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hobit Govno Vučičević

pre 2 godine

Tim vozom ćeš do najbliže stanice kod Sremske Mitrovice. Alo polako će da se kreće voz, da te gledaju ljudi.

Jovanka

pre 2 godine

Хахаха.. Па лепо им је човек рекао.

Vlada

pre 2 godine

SOKO je nešto najlepše što se u zadnje vreme dogodilo u Srbiji! Istinski sam ponosan na nas što imamo takvo čudo tehnike na našim železnicama.

Oki

pre 2 godine

Super je sto je brzi voz tu. Nastavicemo i dalje.

Orthodox

pre 2 godine

Meni bi još draže bilo kada bi te antisrpske televizije kao što su Nova S i N1(CNN1) ne bi ni postojale u Srbiji.

xy

pre 2 godine

UVEK ISTA PRICA.NOVINAR RADI SVOJ POSAO I POSTAVLJA MU PITANJE,A ON ODGOVARA TIME "IZ KOJE STE VI TV-E"I ONDA STO KAZU NASI "OKO NISA KISA".UMESTO DA ODGOVORI NOVINARU I AKO MU PITANJE NIJE PO VOLJI,ON ISPITUJE I OMALOVAZAVA NOVINARA JER NIJE IZ PINK-A I NJIMA SLICNOJ TV.SRAMOTA I NEKULTURNO OD JEDNOG PREDSEDNIKA JEDNE ZEMLJE.

Aleksa

pre 2 godine

Ne treba se obazirati na njih, predsedniče, dok oni kritikuju, vi naporno radite, i rezultati su vidljivi!

Tamara

pre 2 godine

I pored toga što će se provozati, naše će opet nešto da kritikuju, jer to im je u krvi!

Jela

pre 2 godine

Tako je! Ima mesta za sve, neka se vidi ko je najbolji!

Nedeljko

pre 2 godine

To je voz i za njih iako bi oni nas koji drugačije mislimo najradije tim istim vozom proterali.

nidza

pre 2 godine

Hejtera ce uvek biti, onih koji stoje sa strane i dobacuju. Ali Srbija ide napred,zahvaljujuci politici koju sprovodi Vucic.

Glasinac

pre 2 godine

Prosto ne mogu da verujem da jednom novinaru je problem što brza pruga Beograd-Novi Sad nije otvorena 15. marta, kako je bilo najavljeno, nego što će se otvoriti četiri dana kasnije.

Nikola

pre 2 godine

Mnogima smeta uspeh Aleksandra Vučića, a li on redja rezultate i to je najbitnije za našu zemlju!

Bojana

pre 2 godine

Važno je to da Vučić ovu zemlju vodi najbolje što ume!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija