• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2022

16:39

SVET SE MENJA I SRBIJA MORA DA IZDRŽI TE PROMENE! Samo snažna i ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića garantuje mir i stabilnost!

MUP Srbije

Politika

SVET SE MENJA I SRBIJA MORA DA IZDRŽI TE PROMENE! Samo snažna i ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića garantuje mir i stabilnost!

Podeli vest

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin prisustvovao je danas osnivanju opštinskog odbora svoje partije u Medveđi i tom prilikom istakao da samo snažna i ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na izborima zakazanim za 3. april garantuje nastavak sprovođenja politike mira, stabilnosti i vojne neutralnosti

- Ovo su izbori za mir i stabilnost. Svet se menja i Srbija mora da izdrži te promene  i da sačuva sebe. Zato su ovo izbori za nastavak sigurnosti i stabilnosti. U teškim vremenima potreban je čvrst i jak oslonac, potreban je vođa, potreban je onaj ko će preuzeti odgovornost, potreban je onaj ko će povesti, Aleksandar Vučić je taj. Samo snažna i ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na izborima 3. aprila garantuje mir i stabilnost - naglasio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin obraćajući se svojim članovima i pristalicama u Medveđi. 

Predsednik Pokreta socijalista poručio je na skupu svoje partije u Medveđi da Srbija dok je na njenom čelu Aleksandar Vučić nikada neće ući u NATO pakt. 

- Ponosan sam što sam bio deo stvaranja politike vojne neutralnosti koju je formulisao i poveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vojna neutralnost znači da nikada nećemo biti deo NATO pakta, ali vojna neutralnost znači da nećemo ni jedno naše dete izgubiti na nekom ratištu, negde daleko. Vojna neutralnost znači da mi ni jedno srpsko dete neće nikada stradati van granica moje zemlje i da nikada ono što je nama rađeno mi nećemo raditi drugima. Nikada nećemo dopustiti da naš dečak okrvavi ruke na nekoj drugoj Bojani Tošović kao što su oni okrvavili na našoj Bojani i Milici. Zato je važno da se svi zajedno izborimo za nastavak politike koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, politike mira, stabilnosti i sigurnosti - poručio je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. 

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin istakao je da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji dok god je vodi predsednik Aleksandar Vučić i dok god je Pokret socijalista deo vladajuće koalicije. 

- Dok Aleksandar Vučić vodi Republiku Srbiju, dok smo Pokret socijalista i ja deo vladajuće koalicije, nećemo uvesti sankcije Ruskoj Federaciji. Nećemo zaboraviti ko je bio uz nas kada nam je bilo teško, ko je bio uz nas 2015. godine kad su hteli da nas proglase genocidnim narodom u Savetu bezbednosti. Dogovor predsednika Vučića i predsednika Putina blokirao je Savet bezbednosti da donese takvu sramnu odluku. Srbija je suverena i samostalna zemlja koja sama bira svoje prijatelje - naglasio je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na skupu u Medveđi. 

Foto: MUP Srbije

Predsednik Pokreta socijalista istakao je da je Medveđa sredina u koju se intenzivno ulaže i sredina koja zaslužuje podjednaku brigu i pažnju kao i centralni gradovi i opštine u Srbiji. Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin posebno je pozvao građane opštine Medveđa da izađu na lokalne izbore koji su, takođe, zakazani za 3. april. 

- Nema velikih i malih opština, nema velikih i malih gradova. Svaka sredina zaslužuje da se o njoj brine, da se vodi računa. Mi nismo opozicija iz "kruga dvojke" koja misli da se Srbija završava kod Bubanj Potoka. Mi znamo gde je Srbija, mi znamo gde se brani Srbija i gde se branila Srbija. Pozivam vas da izađete na izbore, da ne potcenjujete lokalne izbore, već da izađete, zato što vašu lokalnu samoupravu niko ne može da voli više od vas. Ćuvajte je, nemojte je prepuštati drugima - poručio je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin obraćajući se svojim članovima i pristalicama u Medveđi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
robija za Rošavog i SNS mafiju

pre 2 godine

Ukokotio se od domaćice iz Jovanjice ? Trebao je prvo da posluzi Rošavog i Kurtu, da degustiraju robu ???

Zlatokosa

pre 2 godine

Мир, стабилност. Војна неутралност. И драконске казне за оне који иду на друга ратишта..

Nena

pre 2 godine

Svetsku scenu potresaju ekonomske promene i potrebno je mnogo diplomatske umešnosti i snage da se plovi nemirnim vodama!

Anja

pre 2 godine

Toliko se uradilo u Srbiji, ona se neprekidno razvija i tako ce i biti nadalje

Borko

pre 2 godine

Vucic je jedini koji je svoja obecanja ispunio, gradi i unapredjuje Srbiju i vodi racuna o svojim gradjanima!

Ivana

pre 2 godine

Srbija će prebroditi sve krize, moramo biti jedinstveni i složni.

Aleksandar Vulin poručio na panel diskusiji u Bijeljini: Vojna neutralnost koju je formulisao predsednik Vučić je naš put
Politika

Aleksandar Vulin poručio na panel diskusiji u Bijeljini: Vojna neutralnost koju je formulisao predsednik Vučić je naš put

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin učestvovao je večeras na panel diskusiji o aktuelnoj geopolitičkoj situaciji i refleksiji na region u Bijeljini i istakao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedini lider u Evropi koji vodi samostalnu spoljnu politiku i koji je izborio pravo da Srbi odlučuju sami o sebi. Ministar policije i lider PS-a je podvukao da dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, naša zemlja neće uvoditi sankcije Rusiji.

19.03.2022

23:11

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija