• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

21.03.2022

18:53

ŽESTOKA KAMPANJA PROTIV SRBIJE! Zbog leta ka Moskvi osuli paljbu fotografijama MRŽNJE! (FOTO)

Printscreen

Politika

ŽESTOKA KAMPANJA PROTIV SRBIJE! Zbog leta ka Moskvi osuli paljbu fotografijama MRŽNJE! (FOTO)

Podeli vest

Još nije poznato da li je kampanja pokrenuta iz istog centra odakle i dolaze lažne dojave o bombama u avionima "Er Srbije"

Pokrenuta je zlonamerna kampanja na društvenim mrežama protiv “Er Srbije” jer i dalje imaju linije prema Moskvi.

Kampanja je do te mere suluda da se na jednoj fotografiji može videti montaža na kojoj avion iz Srbije bombarduje Ukrajinu.

Foto: Printscreen

Na jednoj montaži se vide stjuardese i lider nacističke Nemačke Adolf Hiler, iako su Srbija i Rusija strašno stradale u borbi protiv nacizma za vreme II svetskog rata.

Foto: Printscreen

Još nije poznato da li je kampanja pokrenuta iz istog centra odakle i dolaze lažne dojave o bombama u avionima “Er Srbije” koji lete za Moskvu.

Foto: Printscreen

Očigledno je da postoji namera da se nanese velika šteta “Er Srbiji” i da se vodi specijalni rat protiv državne avio-kompanije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

U inat nacistima povecati broj letova .. makar prazni leteli!

Acaaa

pre 2 godine

Eeee pronasli su ove sta su javljali za bombe pa sada presli na drugi nacin, e pa oni su ti sta su fasisti a ne mi ali njima to objasniti ne vredi jadnici, sta su oni radili dok su nad nama padali bombe?

Aca bec

pre 2 godine

Staje se kinu staje sa celu AZIJU STAJE SA CELU JUZNU AMERIKU STAJE SA CELU AFRIKU STAJE SA TURSKU STO NISU UVELI SANKCIJE ZBOG LETA ZA MOSKVU Neka nas poljube svi za ONU STVAR

Aleks12

pre 2 godine

Ova kampanja dolazi iz pristine pise i link kosova ako popustimo prema mali albanci a prema eu nismo popustili ko se bre albanci niko i nisti nemaju ni struji ni leba ni ekonomiju samo hoce da se posvadjamo sa rusiju sto hoce da vrati srbiji kosovo neka se nose Srbija i van eu uspeva zapadu nije jasno da mi nece mo da se odreknemo kosovo i republike srpske i nismo na prodaju jer kada udjemo u eu moramo jasno da definiramo nase granice i to je predaja kosovo

Deda

pre 2 godine

A ko bi nego siptari. Misle da im je sada dosao momenat, hahahah. Ostaju bednici do kraja. Ali kraj im dolazi, svet se budi. Okovi zla spadaju najzad.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija