• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.03.2022

17:03

TERMINATORE, GDE SI BIO KADA JE NATO UBIO 400 SRPSKE DECE?! Rusi okačili plakat sa BRUTALNOM porukom za Švarcenegera! (FOTO)

Printscreen

Politika

TERMINATORE, GDE SI BIO KADA JE NATO UBIO 400 SRPSKE DECE?! Rusi okačili plakat sa BRUTALNOM porukom za Švarcenegera! (FOTO)

Podeli vest

U Irkutsku, na kapiji međunarodne mreže teretana "World Gym" ostavljena je poruka Terminatoru

Naime, Rusi su odgovorili Arnoldu Švarcenegeru na njegovu video poruku Rusima u kojoj je osudio ruske Specijalne operacije u Ukrajini.

Tom prilikom je govorio i o svom ocu koji se na strani nacista borio protiv Rusa kod Lenjingrada, a nakon rata vratio kući slomljen fizički i psihički.

Foto: Printscreen

Rusi su tim povodom okačili plakat na kojem su istakli NATO dostignuća u poslednjih 25 godina, a prva na listi je bombardovanje Jugoslavije i ubistvo 1.700 civila, među kojima je 400 dece.

- Kada ćeš snimiti video poruku o tome, Terminatore - ironično stoji na kraju poruke upućenoj Švarcenegeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 2 godine

Bravo! Tako je! Nasa deca su im bila kolateralna steta a sada na sva usta vriste kako deca ginu. More, zlo si i ti Terminatore i svi koji su bez trunke zaljenja, savesti i srca zasipali bombama nasu zemlju. Cek, cek, sve se vraca i sve se placa!

Istina

pre 2 godine

Neki ljudi bolje da su ostali pri svojim profesijama nego što su počeli da se bave i politikom. Vuk Drašković, recimo, mnogo bolje da je ostao pisac nego što se silno izbrukao u politici i opoganio od svoj srpski rod. Švarceneger me ne iznenadjuje svojim nakaznim političkim delovanjem. Valjda mu je to zapisano u genima. Šteta, ama baš šteta, jer kao što ne želim više ni Draškovića da pamtim kao pisca, tako ni Švarcenegera kao sportistu i glumca!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija