• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.03.2022

09:30

NATO UBIJAO SRPSKU DECU ZBOG "INTERVENCIJE", A RUSI SU OKUPATORI! Evo kako đilasovci vide stvari!

Fotoilustracija

Politika

NATO UBIJAO SRPSKU DECU ZBOG "INTERVENCIJE", A RUSI SU OKUPATORI! Evo kako đilasovci vide stvari!

Podeli vest

Novinari i urednici niskotiražnog đilasovskog tabloida "Danas" prevazišli su sami sebe, a to su pokazali na objavama na Tviteru

Na Tviter nalogu ovog tabloida stoje dve objave - jedna vezana za godišnjicu bombardovanja SR Jugoslavije, a druga za mesec dana od početka rata u Ukrajini. 

Pre tri dana navršilo se tačno 23 godine od početka agresije NATO na našu zemlju, a prema podacima Ministarstva odbrane ubijeno je 2.500 civila, među njima 89 dece i 1.031 pripadnik Vojske i policije. 

Foto: Tvitter

Ovako Đilasovci vide stvari

Dakle, mnogo žrtava da bi se ovo nazvalo "intervencijom". E upravo tako su đilasovski novinari i urednici niskotiražnog tabloida "Danas" nazvali NATO agresiju - "intervencija".

Dakle, ubijanje nedužne srpske dece i razaranje naše zemlje, za njih je "intervencija".

Ovde, međutim, nije kraj njihovom licemerju, jer specijalnu vojnu operaciju Rusije u Ukrajini nazivaju "brutalnim napadom okupatora".

Po Đilasu, Mariniki i Ponošu, Rusi su okupatori, a NATO zločinci intervenišu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 2 godine

ХАХАХАХА! СНС мафија се плаши нискотиражног таблоида и шесторазредних опозиционих партија. Храбри су као новинари из АНУСа кад се помене Рошави ???

nenad

pre 2 godine

Kako drugacije da postupe ljudi bez morala i stida, moraju slusati poslodavca....

stojan

pre 2 godine

Jel ovi imaju osecaja za srpsku stvar? Ko su ove spodobe? Ko ih placa da je samo znati....Bruka sramota.

Rade R

pre 2 godine

Đilasovci, Danas, N1, nova S i njima slični, zna se za koga rade i zašto to rade! To su beznadežni slučajevi! Ubiće ih sopstvena mržnja i ako će! ŽIVELA SRBIJA! ŽIVELA RUSIJA!

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija