• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.03.2022

18:18

AKO VUČIĆ NE POBEDI, IMAĆEMO VLAST ZAPADA! Vulin na predizbornom skupu upozorio na sudbonosne izbore koji će odlučiti sudbinu našeg naroda!

TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Politika

AKO VUČIĆ NE POBEDI, IMAĆEMO VLAST ZAPADA! Vulin na predizbornom skupu upozorio na sudbonosne izbore koji će odlučiti sudbinu našeg naroda!

Podeli vest

Pokret soijalista održao je danas predizborni skup u Beogradu kako bi podržali svog kandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu politiku, a lider PS Aleksandar Vulin poručio je da pobeda te koalicije mora biti ubedljiva kako ne bi mogla da bude osporena i da svako mora da je prihvati i razume jer ćemo u suprotnom, kako dodaje, imati sukobe na ulicama podržane od Zapada koje će predvoditi oni koji će zbog tuđih zastava cepati srpsku

U sportskoj hali na Voždovcu, na skupu koji je počeo izvođenjem himne "Bože pravde" i "Internacionalom", okupili su se simpatizeri Pokreta socijalista iz Beograda, Vrnjačke Banje, Vranja i drugih gradova i mesta Srbije, a na nekim od razvijenih transparenata pisalo je "Vučić - Vulin uvek na strani naroda", "Vučić moj predsednik", "Iskrena podrška predsedniku Vučiću - Vranje Pokret socijalista".

Vulin je podsetio da je Pokret socijalista uvek bio uz Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića, bez obzira da li su bili na vlasti ili u opoziciji.

"Mi smo jedini saborci Srpske napredne stranke u čitavoj vladajućoj koaliciji jer mi jedini nikada nismo bili deo žutog ološa. Mi jedini nikada nismo menjali stranu", kazao je Vulin.

Navodeći da u drugim zemljama izbori mogu biti samo izbori, Vulin ocenjuje da su u Srbiji svi izbori sudbonosni i dodaje da uvek utiču na budućnost.

"Izbori kod nas opravdavaju ono što smo činili i ono što činimo i iskreno vam kažem i istinu vam kažem, ne bude li naša pobeda toliko ubedljiva da ne može biti ni osporena ni prebrojana, ne bude li naša pobeda toliko ubedljiva da svako mora da je prihvati i razume, imaćemo sukobe na ulicama podržane od strane zapadnih vlada", upozorava Vulin.

Dodaje da je koalicija oko SNS sve ove godine uspevala da sačuva Srbiju od najgoreg zla - bratskog sukoba.

"Nema sile iznad srpskog naroda u Srbiji, nema sile iznad Srba gde god živeli", naglasio je Vulin.

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC



Ističe da i sada koalicija oko SNS-a stoji ujedinjena pred još jednom velikom i teškom borbom i podseća na 27. mart 1941. godine kada je srpski narod ustao protiv Hitlera.

"I danas nam postavljaju ista pitanja kao i 1941. kada su nam rekli ''samo propustite Hitlerovu soldatesku na Sovjetski savez'', tako nam i danas kažu ''samo priznajte Kosovo, samo napustite Republiku Srpsku, samo uvedite sankcije Ruskoj Federaciji", kazao je.

Prema njegovim rečima, premali smo narod da bi dozvolili da nas cepaju i dele.

"Dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ja u ovoj zemlji nešto pitamo nećemo uvesti sankcije Rusiji i nećemo biti deo NATO pakta. Mi nećemo drugoj deci činiti ono što je činjeno našoj deci", ukazuje Vulin.

Lider Pokreta socijalista ističe da je ovo generacija onih koji će se boriti i koji se bore da se sačuva mir i stabilnost.

"Ne bude li predsenik Srbije Vučić imaćete vlast amabasaora, imaćete vlast Zapada", naglašava.

Kako kaže, ne bude li Srbija izabrala Aleksandra Vučića za predsednika, "san o Srbima kao jedinstvenom političkom narodu i srpskom svetu moraće da ostane za neku drugu generaciju".

"Tu priliku da propustimo nećemo. Zašto svaki narod pod kapom nebeskom može da teži ujedinjenju, a zašto samo srpski ne sme, i zašto narodi koji su napravili nezamislive zločine, izgubili Drugi svetski rat mogu da se ujedine, a pobednički srpski narod koji nije narod genocida, ne sme da se ujedini", upitao je Vulin.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Selaković preneo je, kako je naveo, iskrene, srdacne, prijateljske pozdrave lidera SNS Aleksandra Vučića, poručivši da nikada od 2012. godine, od kada sarađuje sa Vulinom, nije osetio partijske razlike.

Podsetio je da su on i Vulin zajedno bili u Briselu kada su, kako kaže, branili interese Srbije, srpskog naroda, interese Kosova i Metohije.

"Svaki put mi je bila čast što sam pod komandom Vučića i saborac Vulina", kazao je.

Selaković je naveo da je za sedam dana, dan odluke o tome da li će građani izabrati budućnost i napredak Srbije.

Navodeći da se za izbor predsednika vredi pomučiti, Selaković je pozvao sve okupljene da narednih šest dana rade vredno, kako se, kako je naveo, ne bismo posle četiri godine kajali.

"Prethodnih godinu i po dana uverio sam se da su retke suverene i slobodne zemlje, mi znamo jednu takvu - Srbiju. Ako želimo da se razvija, da ostane vojno neutralna, ekonomski i vojno jaka, znamo kako treba da glasamo", poručio je Selaković.

Navodeći da su vremena teška i da u takvim vremenima preživljava ona država i narod koja ima jakog lidera, Selaković je istakao da Srbija trenutno ima takvog predsednika i ukazao na to da tako treba i da se nastavi.

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Uz to, napominje, da je potrebno imati i sigurnu i odgovornu vladu, kao i gradonačelnika prestonice - Beograda.

"Važno je da imamo vertikalu vlasti, da pobedimo i u Beogradu, i u Srbiji i za predsednika. Mi moramo da pobedimo da bi Srbija nastavila da pobeđuje", kazao je Selaković.

Kandidat Pokreta socijalista za narodnog poslanika sa liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" Jovana Vojvodić istakla je da je Pokret za nastavak politike mira i stabilnosti koju je definisao Aleksandar Vučić.

"Moramo više nego ikada da pokažemo jedinstvo i zajedništvo, samo ubedljiva pobeda je garant politike mira i stabilnost, garant da se Srbija neće vratiti u doba dosovskih lopuža, da će ostati samostalna i nezavisna zemlja", kazala je Vojvodić.

Proslavljeni košarkaš i zajednički kandidat za narodnog poslanika Marko Kešelj poručio je da kada se nešto dobro radi, ne treba se vraćati na staro.

"Zato ne treba da prekidamo pobednički niz i zato podržavam Vučića, sve u vladi za bolju budućnost ove zemlje. Želim mirnu i stabilnu Srbiju, ne menjajte tim i kapitena koji su više puta osvajali medalje, to bi bilo neozbiljno", kazao je Kešelj.

Kandidat za odbornika grada Beograda Gorjana Marinković istakla je da će se boriti za ravnomeran razvoj Beograda i njegovih građana.

Komandant Prištinskog korpusa za vreme NATO bombardovanja, general Vladimir Lazarević poručio je se ne treba stideti svoje prošlosti, svojih građana i pripadnika svog naroda koji je vekovima branio zemlju.

"Ne dozvolimo reviziju naše slobodarske prošlosti. Potrebno je svakodnevno činiti da Srbija bude jača u svakom smislu. Takvim jačanjem dobijamo mir. Potrebno je jačati saradnju sa svima u svetu, stvarati što više saveznika jer za Srbiju vredi živeti", rekao je Lazarević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milomir

pre 2 godine

PREDSJEDNIK SRBIJE NADAO SE DA ĆE SA 100 EURA POTKUPITI OMLADINU, A DOBIO JE ŽESTOK ODGOVOR: "Vučiću, pederu" odjekuje u srcu Šumadije (VIDEO) Vrlo dobro oni znaju kakvo je stanje u državi Regija Prije 36 min Prije 20 min 0 Nadao se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić da će sa 100 eura potkupiti omladinu u Srbiji. Snimak sa jedne žurke iz Kragujevca svjedoči tome da Vučiću ne pomaže to što je podijelio mladima 100 eura, para svih građana Srbije. Na žurki je nestalo struje, a omladina je to iskoristila da pokaže šta misli o lideru naprednjaka, piše portal Direktno.rs. "Kragujevac, žurka,velika žurka u znaku 2000-ih. I nestala struja. I omladina počela da skandira. Nećete pogoditi šta. Džaba 100 eurića", napisao je Miroslav Miletić na Twitteru, objavivši snimak na kome mladi skandiraju: "Vučiću pederu". Prevario se predsjednik SNS kada je mislio da će sa nešto više od 11.000 dinara moći da kupi povjerenje mladih. Vrlo dobro oni znaju kakvo je stanje u državi, kao i to da je mnoštvo njihovih prijatelja, vršnjaka, braće i sestara otišlo iz Srbije, u kojoj ih sabotiraju na svakom koraku, ako nisu članovi vladajuće kamarile. Zna omladina ko je Aleksandar Vučić i svoje mišljenje, osim kroz skandiranje, iskazat će i 3. aprila.

koja li je tajna mnogo para na

pre 2 godine

Ako AVAV ne pobedi, odoše Rošava rugoba i SNS mafija u zatvor ???

MINISTAR VULIN: Za smrt u saobraćaju nema opravdanja!
Hronika

MINISTAR VULIN: Za smrt u saobraćaju nema opravdanja!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je danas da je, za pet dana pojačane kontrole saobraćaja, čak 1.600 vozača prekoračilo brzinu u blizini pešačkog prelaza, istakavši da "za smrt u saobraćaju nema opravdanja".

26.03.2022

10:40

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija