• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2022

11:57

Đilasovski mediji po svaku cenu žele da uvuku Srbiju u sukobe!

printscreen

Politika

Đilasovski mediji po svaku cenu žele da uvuku Srbiju u sukobe!

Podeli vest

Mediji koji su pod direktnom kontrolom tajkuna Dragana Đilasa i njegove Marinike Tepić po svim silama pokušavaju da Srbiju uvuku u sukobe

 

Đilasovski mediji pumpaju neosnovane priče kako bi na Srbiju, koja vodi samostalnu, nezavisnu politiku, navukli bes Zapada.

Tako je portal N1 objavio vest pod naslovom Akademik Tamaš: Putin gospodari odlukama vlasti u Srbiji pokušavajući tako da uvuku Srbiju u sukob između Rusije i Ukrajine. 

U pomenutom tekstu prenose izjavu člana Nacionalne akademije nauka i umetnosti Ukrajine i penzionisanog profesora novosadskog Filozofskog fakulteta Julijana Tamaša, koji tvrdi da “Rusija odavno gospodari odlukama aktuelne vlasti Srbije, a da negovanje imidža Vladimira Putina u Srbiji traje od dolaska Aleksandra Vučića na vlast”.

Jasno je da je cilj Đilasovih i Marinikinih medija da pumpaju neosnovane priče kako bi navukli bes Zapada na našu zemlju, koja vodi samostalnu i nezavisnu politiku.

Foto: printscreen

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je izjavio da Srbija nije ničija sluškinja, ni Rusije, ni Sjedinjenih Američkih Država.

– Srbija nije ničija sluškinja i ne izvršava ničije naloge, ni Rusije, ni Amerike, niti bilo koga drugo – rekao je Vučić.

Predsednik je istakao da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji, te da je urađeno ono što je u interesu naše države.

– Uradili smo ono što je u interesu naše zemlje, ali morate da imate u vidu da je Srbija osudila napad na Ukrajinu, da se ponašala u skladu sa međunarodnim javnim pravom, ozbiljno i odgovorno. Srbija je samostalna i nezavisna zemlja – podvukao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vasilije

pre 2 godine

Zna uvaženi penzioner i član AN Ukrajine ya koga radi i ko njega plaća. Mora da odradi posao i odigra ulogu koja mu je dodeljena,inače nema love.

Rade R

pre 2 godine

Taj Ukrajinac odvratni, bolje da komentariše onog njihovog smrdljivog glumca a ne našeg predsednika i Srbiju! Neka oni samo ližu dupe Amerima i NATO fašistima i neka uživaju! A taj "gospodin" Tamaš neka ide u Ukrajinu i tamo neka uživa! Neka se ne sekira on za nas u Srbiji! A ovi sa N1 mogu komotno i oni sa njim, u Ukrajinu i u plm! Đubrad! ŽIVELA SLOBODNA I NEZAVISNA DEMOKRATSKA SRBIJA!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija