• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2022

21:28

VULIN ODGOVORIO ĐILASU: Koliko je opasno što sam ja ministar policije, pitajte Belivuka, Miljkovića, Zvicera i još 26 razbijenih organizovanih kriminalnih grupa za samo godinu dana!

MUP Srbije

Politika

VULIN ODGOVORIO ĐILASU: Koliko je opasno što sam ja ministar policije, pitajte Belivuka, Miljkovića, Zvicera i još 26 razbijenih organizovanih kriminalnih grupa za samo godinu dana!

Podeli vest

Predsednik Pokreta socijalista i ministar policije, Aleksandar Vulin, odgovorio je Draganu Đilasu koji je rekao da bi bilo opasno za svaku zemlju da joj je Vulin ministar policije

U svakoj zemlji bi bilo opasno za kriminalce da sam ja ministar policije. Koliko je opasno što sam ja ministar policije, pitajte Belivuka, Miljkovića, Zvicera i još 26 razbijenih organizovanih kriminalnih grupa za samo godinu dana, i svi oni misle kao i Đilas da je opasno što sam ja ministar policije.

Slični umovi, misle slično. Ali, to nije ništa prema strahu koji bi osetila svaka zemlja pri pomisli da joj vlada lopov kakav je Đilas.

I veliki dileri droge mogu samo da zavide Đilasu na 619 miliona evra zarađenih za samo par godina vlasti. Njima treba više vremena za toliku sumu, nego što je trebalo Đilasu da postane multimilioner - odgovorio je lider Pokreta socijalista i ministar policije Aleksandar Vulin lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu koji je na svom Tviteru i na Novoj S kazao da bi "za svaku zemlju bilo opasno da joj je ministar policije Aleksandar Vulin".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robija za rošavu rugobu i SNS

pre 2 godine

Kad će da „padnu" Rošavi i Kurta?

Ketrin Ešton zapretila Vučiću u Briselu, predsednik Srbije joj odbrusio - MOŽETE DA UZMETE MENE, MOJU GLAVU, ALI MOJ POTPIS NEĆETE DOBITI!
Politika

Ketrin Ešton zapretila Vučiću u Briselu, predsednik Srbije joj odbrusio - MOŽETE DA UZMETE MENE, MOJU GLAVU, ALI MOJ POTPIS NEĆETE DOBITI!

"Bez predsednika Vučića Srbija ne bi vodila samostalnu politiku. Opstanak Aleksandra Vučića na mestu predsednika Srbije je mera i dokaz samostalnosti srpske politike. Kako predsednik Vučić, koji vodi našu spoljnu politiku, uspeva da balansira, a da sačuva srpski kurs, da sačuva Srbiju, a da je nikad ne ponizi i povredi, to zna samo on. Zamislite koliko morate da imate hrabrog čoveka i pravog i velikog državnika koji ima hrabrosti tako nešto da kaže. Imate sve sile ovog sveta koje vam traže da uvedete sankcije Rusiji i vi mala Srbija od 7 miliona stanovnika kažete ne, mi to nećemo uraditi", izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na pitanje kako u svetu koji se polarizuje zbog rata u Ukrajini ostati neutralan i sačuvati hladnu glavu

28.03.2022

10:52

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija